ΟΙ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΜΕ ΚΟΤΟΠΑΡΙΖΑΚΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΤΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΣΚΗΣ

Η επιστροφή στα θρανία είναι γεγονός! Ακόμη και αν όλα δείχνουν ότι φέτος μέχρι και το #backtoschool θα είναι διαφορετικό, η δύσκολη αποστολή που έχουν οι γονείς κάθε πρωί για την ετοιμασία του δεκατιανού των παιδιών παραμένει ίδια. Τι υλικά πρέπει να επιλέξουν για να προετοιμάσουν ένα κολατσιό υγιεινό, αλλά ταυτόχρονα νόστιμο; Πώς θα βρουν εκείνη την εύκολη και γρήγορη συνταγή που θα τους διευκολύνει; Τις απαντήσεις τις έχει η ΠΙΝΔΟΣ, που για μία ακόμη χρονιά, σας δίνει εύκολες και πεντανόστιμες ιδέες για κολατσιό που θα λατρέψουν … μικροί και μεγάλοι!

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ» για τη φετινή σχολική χρονιά, δημιουργεί τις πιο υγιεινές και νόστιμες προτάσεις για το κολατσιό των παιδιών που μπορούν να το ετοιμάζουν και μόνα τους (αν θέλουν!), λύνοντας τα χέρια των μεγάλων. Το μυστικό συστατικό επιτυχίας των συνταγών βρίσκεται στα αλλαντικά ΠΙΝΔΟΣ από κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής, χωρίς προσμείξεις με άλλα κρέατα, χωρίς γλουτένη και με χαμηλά λιπαρά! Το Κοτοπαριζάκι, που ξετρελαίνει τα παιδιά και το εμπιστεύονται οι μαμάδες, και το Φιλέτο Καπνιστό Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ. Η ΠΙΝΔΟΣ αφήνει την φαντασία της ελεύθερη και προτείνει την πιο νόστιμη και kid–friendly Τορτίγια με Φιλέτο Καπνιστό Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ και μουστάρδα, και το πιο χορταστικό και εύκολο Σάντουιτς με Κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ! Καλή επιτυχία & καλή απόλαυση! 

Toρτίγια με Φιλέτο Καπνιστό Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ και μουστάρδα

Υλικά (Για 1 τορτίγια)

2 φέτες Φιλέτο Καπνιστό Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ
2 φέτες τυρί gouda
2 κ.σ. μουστάρδα
2 φύλλα μαρουλιού
1 τορτίγια
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
καλαμπόκι βρασμένο

Εκτέλεση: Πλένουμε καλά όλα τα φύλλα μαρουλιού. Παίρνουμε 2 φέτες Φιλέτο Καπνιστό Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ και τις τοποθετούμε μέσα στην τορτίγια. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για το τυρί gouda, για τα φύλλα μαρουλιού και μετά για την ντομάτα. Τοποθετούμε τη μουστάρδα πάνω από την ντομάτα και στη συνέχεια, προσθέτουμε το καλαμπόκι. Τυλίγουμε την τορτίγια και απολαμβάνουμε!

Σάντουιτς με Κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ

Υλικά (Για 2 σάντουιτς)

6 φέτες Κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ χοντροκομμένες
4 φύλλα μαρουλιού λόλα
4 φέτες τυρί gouda
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
Ψωμί του τοστ

Εκτέλεση: Πάνω σε ένα ψωμί του τοστ, τοποθετούμε το τυρί gouda και στη συνέχεια το Κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα φύλλα μαρουλιού και από πάνω τις φέτες της ντομάτας. Κλείνουμε το σάντουιτς με ένα δεύτερο ψωμί του τοστ και απολαμβάνουμε!

Σχετικά με τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ»: Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», είναι ο μεγαλύτερος πρωτοβάθμιος αγροτικός συνεταιρισμός στη χώρα με 62 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. Κινητήρια δύναμή της ΠΙΝΔΟΣ είναι οι περισσότεροι από 500 πτηνοτρόφοι του συνεταιρισμού. Με έδρα της το Ροδοτόπι Ιωαννίνων, η ΠΙΝΔΟΣ διαθέτει υπερσύγχρονες υποδομές και πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή, ενώ ακολουθεί τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Σήμερα η ΠΙΝΔΟΣ κατέχει την ηγετική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας, με μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 30%. Συντηρώντας πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα χιλιάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, η ΠΙΝΔΟΣ ενισχύει στην πράξη την εθνική οικονομία και αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης για την ελληνική περιφέρεια. Η ΠΙΝΔΟΣ, ένας υπερσύγχρονος συνεταιρισμός, ανταγωνιστικός διεθνώς, συνδυάζει την τεχνογνωσία αιχμής με την αμιγώς ελληνική ταυτότητα και παράδοση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.pindos-apsi.gr

Leave a Reply