“Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι Καλικάντζαροι” στο Θέατρο Ροές και σε περιοδεία στην Ελλάδα

Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι ΚαλικάντζαροιΝοσταλγώντας τα παιδικά τους Χριστούγεννα, οι Ρουμπαγιάτ θυμούνται και παρουσιάζουν στο Θέατρο Ροές στο Γκάζι, το πολυαγαπημένο παραμύθι των Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα “Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι Καλικάντζαροι”, μια μουσικοθεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους, γελαστούς και μουτρωμένους, λογικούς και παράλογους.

Μία φορά κι έναν και­ρό ήταν μια πο­λι­τεία ό­μορ­φη, μα πάν­τα λυ­πη­μέ­νη…

Οι Ρουμ­πα­γι­άτ έ­χουν το αν­τί­δο­το για να μη γί­νουν και οι δι­κές μας πο­λι­τεί­ες… α­γέ­λα­στες! Παρέα με τους καλικάντζαρους και τον Ζαχαρία Σπανό στην αφήγηση, “μαγεύουνε τα ζωντανά κι οι γάιδαροι λαλούνε”, πριονίζουν το δέντρο που στηρίζει τον απάνω κόσμο και συνεχίζουν το γλέντι σε μια πολιτεία που δε θα είναι ποτέ ξανά ίδια. Από την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου και μέχρι και την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου οι Ρουμπαγιάτ βρίσκουν το αντίδοτο για να μη γίνουν και οι δικές μας πολιτείες… αγέλαστες! 

Προπώληση εισιτηρίων: Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι Καλικάντζαροι|Εισιτήρια online! | More.com

Λίγα λόγια για το παραμύθι: Οι καλικάντζαροι, χάρη στη δημιουργική κατεργαριά τους και το ελεύθερο πνεύμα τους, καταφέρνουν να δώσουν χαρά και χαμόγελα στους δυστυχισμένους ανθρώπους μιας πόλης που έχουν μάθει να ζουν μόνοι και να κοιτάζουν μόνο το συμφέρον τους. Μια παράσταση με έντονη αλληλεπίδραση με τους μικρούς και μεγάλους θεατές που συμμετέχουν στην εξέλιξη της ιστορίας και ανακαλύπτουν όλοι μαζί το μαντζούνι της ευτυχίας!Λίγα λόγια για τους συντελεστές: Οι Ρουμπαγιάτ είναι ένα μουσικό σχήμα από τη Θεσσαλονίκη. Δημιουργήθηκε το 2013 και από τότε έχει ενεργή παρουσία τόσο εντός, όσο και εκτός πόλης, μετρώντας πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Βασισμένοι στην πολυφωνία, οι Ρουμπαγιάτ επιχειρούν μια σύγχρονη ερμηνευτική προσέγγιση σε τραγούδια του έντεχνου και του παραδοσιακού χώρου από πληθώρα περιοχών. Ο Ζαχαρίας Σπανός φέρνει εκτός από τη σκηνική του παρουσία, την εμπειρία θεατρικών και κινηματογραφικών παραγωγών και κυρίως την επαγγελματική του ενασχόληση με την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία παιδιών για περισσότερα από 20 χρόνια.ΘΕΑΤΡΟ ΡΟΕΣ
Ιάκχου 16, Γκάζι, Αθήνα
2103474312
Διπλές παραστάσεις
Ώρα έναρξης: 11.00 και 13.00
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Το αγαπημένο παραμύθι θα ταξιδέψει φέτος τις γιορτές σε όλη την Ελλάδα!

Αναλυτικά η γιορτινή τους περιοδεία είναι η εξής:

17 Δεκεμβρίου / Ιωάννινα / Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου
23 Δεκεμβρίου / Πάτρα / Θέατρο Πάνθεον
24 – 28 Δεκεμβρίου / Αθήνα / Θέατρο Ροές (διπλές παραστάσεις)

30 Δεκεμβρίου / Αθήνα / Πάρκο Ελευθερίας
1 Ιανουαρίου / Δράμα / Ονειρούπολη
3 – 4 Ιανουαρίου / Θεσσαλονίκη / Θέατρο Αυλαία
5 Ιανουαρίου / Βέροια / Χώρος Τεχνών
7 Ιανουαρίου / Λαμία / Τόπος Τεχνών «Χώρα»

Leave a Reply