CHEESECAKE ME NUTELLA

Ένας πολύ εύκολος τρόπος  για να φτιάξετε ένα λαχταριστό cheesecake με nutella!

Υλικά:
• 350 γρ. μπισκότα digestive
• 400 γρ. nutella
• 5 κ.σ ανάλατο βούτυρο σε θ.δ.
• 450 γρ. τυρί κρέμα
• 50 γρ . άχνη ζάχαρη
• φουντούκια

Εκτέλεση: Σπάμε τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη και τα ανακατεύουμε καλά με το βούτυρο και με μια κουταλιά της σούπας nutella. Γεμίζουμε ένα τσέρκι με το τριμμένο μπισκότο και το πατάμε καλά για να γίνει επίπεδο. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε την επικάλυψη. Σε ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ χειρός το τυρί κρέμα και την άχνη με την υπόλοιπη nutella και μετά το απλώνουμε πάνω στη βάση από μπισκότο. Bάζουμε το τσέρκι ξανά στο ψυγείο, περίπου για 40 λεπτά, μέχρι να παγώσει καλά και να βγει από το τσέρκι. Καβουρντίζουμε ελαφρώς τα φουντούκια με λίγο βούτυρο στο τηγάνι και τα ρίχνουμε από πάνω.

Leave a Reply