ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

μυστικά ομορφιάςΜερικές από εσάς δεν έχετε χρησιμοποιήσει κρέμες προσώπου ή ματιών και παρόλα αυτά το δέρμα σας εξακολουθεί να είναι απαλό, φρέσκο και λαμπερό. Επίσης, κάποιες άλλες είστε αψεγάδιαστες και το μόνο καλλυντικό που χρησιμοποιείτε είναι αποκλειστικά το αντηλιακό σας, όταν επισκέπτεστε τη θάλασσα. Σε αυτά τα κορίτσια, λοιπόν, θα πούμε ένα μεγάλο μπράβο και θα “ζηλέψουμε” το πόσο τυχερές είστε. Για τις υπόλοιπες γυναίκες, όμως, για τις οποίες δυστυχώς τα παραπάνω δεν ισχύουν, θα αποκαλύψουμε μικρά μυστικά ομορφιάς για να είστε πάντα λαμπερές και να αισθάνεστε υπέροχα κάθε στιγμή της μέρας.

Καθαρισμός προσώπου

μυστικά ομορφιάς

Είναι καλό να πλένεις καλά το πρόσωπό σου το πρωί, όταν ξυπνάς και με πιο σχολαστικό τρόπο, όταν γυρνάς το βράδυ σπίτι σου με ειδικά καθαριστικά προσώπου. Πρόσεξε απλά να είναι κατάλληλο για τον τύπο της επιδερμίδας σου.  Μόλις σου γίνουν συνήθεια αυτές οι κινήσεις, το δέρμα σας θα ακτινοβολεί από ευγνωμοσύνη.

Αντηλιακή προστασία

μυστικά ομορφιάς

Ναι λοιπόν, αντηλιακή προστασία και το χειμώνα. Ακόμα και αν έχει συννεφιά ή βροχή, ακόμα και αν έχουμε ανθεκτικό δέρμα, ακόμα και αν δεν έχουμε δυσχρωμίες ή πανάδες, φοράμε αντηλιακό και γυαλιά ηλίου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα στην καταπολέμηση της φωτογήρανσης και το πιο μεγάλο όπλο για ένα υγιές δέρμα.

Μάσκες προσώπου

μυστικά ομορφιάς

Φροντίστε να κάνετε μια φορά την εβδομάδα μια ενυδατική μάσκα. Καλό θα ήταν, να προτιμάτε τις φυσικές μάσκες οι οποίες μπορείτε να τις φτιάξετε με αγνά υλικά από την κουζίνα σας. Έτσι θα έχετε τον πλήρη έλεγχο για το τι βάζετε στο πρόσωπο σας. Οι πόροι σας καθαρίζουν, το δέρμα γίνεται λείο και το πρόσωπο σας αστράφτει.

Απολέπιση

μυστικά ομορφιάς

Η επιδερμίδα ανανεώνεται καθημερινά με φυσικό τρόπο: νέα κύτταρα γεννιούνται και αντικαθιστούν τα παλιότερα τα οποία και αποβάλλονται από την επιφάνειά της. Συχνά, όμως, η διαδικασία της φυσικής ανανέωσης χρειάζεται μια μικρή ώθηση. Αν διαπιστώσεις ότι το δέρμα σου είναι θαμπό, οι πόροι φραγμένοι και σπυράκια κάνουν την εμφάνισή τους, είναι καλό να απαλλαγείς από τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το νέο, φρέσκο δέρμα να έρθει στην επιφάνεια με την βοήθεια της απολέπισης.

Χρησιμοποίησε κρύα φακελάκια τσαγιού για να μειώσεις το πρήξιμο στα μάτια

μυστικά ομορφιάς

Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός και γρήγορος τρόπος για να μειώσεις το πρήξιμο, αλλά και να συσφίξεις το δέρμα σου κάτω από τα μάτια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις από ένα φακελάκι πράσινο τσάι για 5-6 λεπτά.

Leave a Reply