KORRES: ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ & ΠΑΙΔΙΑ

KORRESΓια πρώτη φορά η KORRES παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη σειρά για την αντηλιακή προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας βρεφών και παιδιών. Τα τρία νέα silicone-free προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν προστασία, ενυδάτωση, απαλότητα και θρέψη. Τα έλαια καρύδας και αμυγδάλου βρίσκονται στον πυρήνα των τριών νέων ήπιων συνθέσεων –φυτικά έλαια φαρμακευτικών προδιαγραφών και υψηλής καθαρότητας, με μοναδικές ενυδατικές ιδιότητες, που είναι τεκμηριωμένα απολύτως κατάλληλα και ασφαλή για την εύθραυστη βρεφική και παιδική επιδερμίδα. Τα νέα αντηλιακά προϊόντα για πρόσωπο και σώμα είναι κλινικά αποδεδειγμένα ιδανικά για ευαίσθητες επιδερμίδες, προσφέρουν υψηλή προστασία από το ευρύ φάσμα της ακτινοβολίας UVA/UVB, ενώ ενδείκνυνται για χρήση σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που εκθέτει παιδιά και βρέφη στο ηλιακό φως.

Ειδικότερα το βρεφικό αντηλιακό της συλλογής, με 94% περιεχόμενο φυσικής προέλευσης, έχει αναπτυχθεί βάσει της αρχής της minimal φόρμουλας για την απόλυτη προστασία της βρεφικής επιδερμίδας. Είναι το μοναδικό βρεφικό αντηλιακό προϊόν που συνδυάζει τις καλύτερες δυνατές επιλογές ανάπτυξης για το βρεφικό δέρμα, σύμφωνα και με τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανάπτυξη ασφαλών καλλυντικών για βρέφη: χωρίς άρωμα, χωρίς σιλικόνες, με μόνο 1x φυσικό nonnano αντηλιακό φίλτρο και την απολύτως απαραίτητη ποσότητα ασφαλών φυσικών δραστικών συστατικών. Είναι, επίσης, tearfree αντηλιακό, οφθαλμολογικά ελεγμένο με EpiOcular™ Eye Irritation Test, γεγονός που το καθιστά πολύ καλά ανεκτό από τα μάτια σε περίπτωση τυχαίας επαφής.

ΕΛΑΙΟ ΚΑΡΥΔΑΣ & ΕΛΑΙΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ & ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ

(PHARMA-GRADE PLANT OILS)

Το έλαιο καρύδας υψηλής καθαρότητας είναι πλούσιο σε κορεσμένα λιπαρά και λιπαρά οξέα, βελτιώνει τα επίπεδα ενυδάτωσης του ευαίσθητου βρεφικού και παιδικού δέρματος όπου η απώλεια νερού είναι πιο έντονη, διατηρώντας την υγιή όψη του, χωρίς κίνδυνο ερεθισμών. Στο ίδιο ασφαλές πλαίσιο δράσης, το έλαιο αμυγδάλου υψηλής καθαρότητας -πηγή βιταμινών, ιχνοστοιχείων και λινολεικού οξέος- ενυδατώνει, θρέφοντας το δέρμα και διατηρώντας την απαλότητά του, χωρίς ίχνη λιπαρότητας. Τα συγκεκριμένα pharma-grade φυτικά έλαια αποτελούν και ένα φυσικό μέσο προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ η φαρμακευτικών προδιαγραφών σύστασή τους, συμβάλλει στη μείωση της πιθανότητας αλλεργιών. Οι συνθέσεις των τριών νέων αντηλιακών KORRES είναι εμπλουτισμένες με επιπλέον baby-friendly ήπια ενυδατικά συστατικά, όπως η γλυκερίνη 100% φυτικής προέλευσης, γνωστή για την ιδιότητά της να δημιουργεί υδάτινα αποθέματα με μακροπρόθεσμη δράση.

H πιο skin-loving-and-caring συλλογή της KORRES περιλαμβάνει τα:

ΚΑΡΥΔΑ & ΑΜΥΓΔΑΛΟ

ΒΡΕΦΙΚΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ SPF 30

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ & ΝΗΠΙΑ

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ | ΠΡΟΣΩΠΟ & ΣΩΜΑ

ΜΕ 1x MONO ΦΥΣΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ (NONNANO)

94% ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ & ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΝΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΥΧΑΙΑΣ ΕΠΑΦΗΣ

(IN VITRO EpiOcular™ EYE IRRITATION TEST)

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΕ ΝΕΡΟ / ΙΔΡΩΤΑ

KORRES ΚΑΡΥΔΑ & ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ SPF30

Απαλή σύνθεση με ένα μόνο non-nano φυσικό φίλτρο, που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη επιδερμίδα των βρεφών και των νηπίων. Χωρίς άρωμα και σιλικόνες, είναι εμπλουτισμένη με τους εξαιρετικούς φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες, έλαια καρύδας και αμυγδάλου. Το νέο βρεφικό αντηλιακό KORRES είναι αποδεδειγμένα πολύ καλά ανεκτό από τα ματιά σε περίπτωση τυχαίας επαφής, και ανθεκτικό σε νερό και ιδρώτα. Το φυσικό λευκό τελείωμα λειτουργεί ως οδηγός εφαρμογής του προϊόντος και μπορεί να απομακρυνθεί κατά την επαφή με το νερό.

ΚΑΡΥΔΑ & ΑΜΥΓΔΑΛΟ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ SPF 50

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ | ΠΡΟΣΩΠΟ & ΣΩΜΑ

ΜΕ ΑΡΩΜΑ 100% ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

ΧΩΡΙΣ ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ

ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΥ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ UVA/ UVB

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΕ ΝΕΡΟ / ΙΔΡΩΤΑ

KORRES ΚΑΡΥΔΑ & ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ SPF50

Απαλό αντηλιακό γαλάκτωμα που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση, ενώ σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών. Με άρωμα 100% φυσικής προέλευσης, δεν περιέχει σιλικόνες, ενώ είναι εμπλουτισμένο με τους εξαιρετικούς φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες, έλαια καρύδας και αμυγδάλου. Απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει λευκά υπολείμματα.

ΚΑΡΥΔΑ & ΑΜΥΓΔΑΛΟ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ SPRAY SPF 50

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ | ΠΡΟΣΩΠΟ & ΣΩΜΑ

ΜΕ ΑΡΩΜΑ 100% ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

ΧΩΡΙΣ ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ

ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΥ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ UVA/ UVB

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΕ ΝΕΡΟ / ΙΔΡΩΤΑ

KORRES ΚΑΡΥΔΑ & ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ SPRAY SPF50

Απαλό αντηλιακό spray που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση, ενώ σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών. Με άρωμα 100% φυσικής προέλευσης, δεν περιέχει σιλικόνες, ενώ είναι εμπλουτισμένο με τους εξαιρετικούς φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες, έλαια καρύδας και αμυγδάλου. Η πρακτική αντλία διευκολύνει τον συνεχή, ομοιόμορφο ψεκασμό, καθώς το προϊόν απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει λευκά υπολείμματα.

ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Leave a Reply