ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΓΑΛΛΙΚΑ

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, παραδοσιακός χώρος εκμάθησης της γαλλικής γλώσσας, προτείνει μαθήματα  γαλλικών για όλα τα επίπεδα και για όλες τις ηλικίες, προσφέρει ανώτερες σπουδές κατάρτισης και εξειδίκευσης, εργαστήρια επαγγελματικής, λογοτεχνικής και θεατρικής μετάφρασης, αλλά και ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών μέσω διαδικτύου καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Με ενεργή και πολύπλευρη, πάνω από 100 χρόνια, παρουσία στην Ελλάδα, συνεχίζει να προβάλλει και να στηρίζει τις καλλιτεχνικές και πνευματικές ανταλλαγές ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γαλλία.

– Διοργανώνει πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων, μερικές από τις οποίες έχουν γίνει πλέον θεσμοί, όπως το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου και η Νύχτα της Φιλοσοφίας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο κοινό να ανακαλύπτει καθημερινά όλες τις πλευρές της Γαλλίας και του γαλλόφωνου πολιτισμού.

– Διαθέτει πολύ πλούσια δανειστική βιβλιοθήκη στο κτίριό του στη Σίνα αλλά και ψηφιακή βιβλιοθήκη, την culturetheque.com με πρόσβαση σε περισσότερες από 65.000 ψηφιακές πηγές.

– Διαθέτει επίσης την αίθουσα πολυμέσων EMI, που προσφέρει στους σπουδαστές τη δυνατότητα αυτόνομης μάθησης με δραστηριότητες και ασκήσεις, θέτοντας στη διάθεσή τους 11 υπολογιστές, διαδραστικό πίνακα και καθοδήγηση από επιβλέποντα καθηγητή.

– Προτείνει εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά από 4 ετών αλλά και τμήματα διαρκούς επιμόρφωσης και εξειδίκευσης για επαγγελματίες καθηγητές γαλλικών.  

Με την εγγραφή του στο Γαλλικό Ινστιτούτο, ο ενδιαφερόμενος γίνεται αυτόματα μέλος του CLUBIFG, που του προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα όπως: συνδρομή στη Βιβλιοθήκη Octave Merlier, προσκλήσεις για συναυλίες, προβολές, παραστάσεις κ.α., εκπτώσεις και ειδικές προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες εταιριών και φορέων που υποστηρίζουν τη κάρτα μέλους κ.λ.π. Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος έχει το προνόμιο να αποτελεί για τους επισκέπτες του τον ιδανικό σύνδεσμό με τη Γαλλία και να τους προσφέρει ένα μοναδικό στην Ελλάδα γαλλόφωνο περιβάλλον.

ifa

Πληροφορίες για όλους τους κύκλους σπουδών: www.ifg.gr

Πρόγραμμα σπουδών: http://www.ifa.gr/dmdocuments/cours/BROCHURE_cours_LD.pdf

Leave a Reply