ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΣΙΦΟΝΙ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΑΣ

μπάνιο

Tο κάθε μπάνιο έχει τη δική του μυρωδιά, ανάλογα με το ποιο καθαριστικό έχετε καθαρίσει τις επιφάνειές του. Παρόλ’ αυτά, πολλές φορές η μυρωδιά του μπάνιου είναι άσχημη και ιδιαίτερα ενοχλητική, χωρίς να μπορείτε να καταλάβετε από πού προέρχεται.Ένας από τους λόγους μπορεί να είναι το σιφόνι του μπάνιου ή του νιπτήρα το οποίο πολλές φορές μαζεύει βρωμιά και άλλα υπολείμματα με αποτέλεσμα να έχει άσχημη μυρωδιά.

Υπάρχουν όμως εύκολοι τρόποι με φυσικά προϊόντα για να καθαρίσετε το σιφόνι του μπάνιου σας, ώστε να μυρίζει πάντα καθαριότητα. Δύο αποτελεσματικοί τρόποι για να διώξετε τις μυρωδιές είναι ο χυμός λεμονιού και το ξύδι.  Τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά!

μπάνιο

1. Λεμόνι
Βάλτε σε ένα μπολ χυμό από ένα λεμόνι και 1 φλιτζάνι ζεστό νερό. Ρίξτε το μείγμα σιγά-σιγά στο σιφόνι και αφήστε το να δράσει όλο το βράδυ.

2. Ξύδι
Αφού αφήσετε να τρέξει μπόλικο χλιαρό νερό για αρκετή ώρα, ρίξτε 1 φλιτζάνι ξύδι μέσα στο σιφόνι. Αφήστε το να δράσει χωρίς να ρίξετε καθόλου νερό όλο το βράδυ. Αν η μυρωδιά επιμένει, συμβουλευτείτε έναν υδραυλικό.

Leave a Reply