ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ

Το Σάββατο 9 Μαΐου, στο οικογενειακό πρόγραμμα που διοργανώνει η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών, από τις 11:00 έως τις 13:00, «ξεναγοί» μας θα είναι οι … κάτοικοι του δάσους.

Θα τους γνωρίσουμε και με τη δική τους βοήθεια θα περιηγηθούμε στο ευωδιαστό ανοιξιάτικο τοπίο του Αισθητικού Δάσους Υμηττού, γύρω από τη Μονή Καισαριανής. Μικροί και μεγάλοι μαζί, θα παίξουμε, θα παρατηρήσουμε τη φύση, θα την εξερευνήσουμε και θα γνωριστούμε με ορισμένα από τα φυτά, τα πουλιά, τα έντομα και τα ζώα του δάσους μαθαίνοντας για τον τρόπο ζωής και τις συνήθειές τους!

Το οικογενειακό αυτό πρόγραμμα στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού και τις δημιουργικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους συντονίζουν η παιδαγωγός κα Ρόζα Τριανταφυλλίδη και η παιδοψυχολόγος κα Κατερίνα Λιάπη.

Πού: Στον χώρο Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών, στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού (γύρω από τη Μονή Καισαριανής). Για οικογένειες με παιδιά 4-12 ετών (μικρότερα αδέλφια ευπρόσδεκτα!)

Πόσο: 10 ευρώ ανά οικογένεια (τα έσοδα στηρίζουν τη δράση της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών). 

Πριν έρθετε: Δηλώστε απαραίτητα τη συμμετοχή σας στα τηλ: 210 7220866 και 6945380044 (κα. Κατερίνα Λιάπη). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Πάρτε μαζί: Νερό, άνετα ρούχα και παπούτσια κατάλληλα για περπάτημα στο βουνό.

Η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών διαχειρίζεται το Αισθητικό Δάσος στον Υμηττό γύρω από την Μονή Καισαριανής και επενδύει μεγάλο μέρος της προσπάθειάς της στο να φέρει οικογένειες, σχολεία και παιδιά κοντά στη φύση, μέσα από τα εκπαιδευτικά και τα οικογενειακά προγράμματα που συντονίζει.

Leave a Reply