Ο ΗΛΙΟΣ Ο ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ ΣΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΥΜΗΤΤΟΥ

Φιλοδασική ΈνωσηΕίστε έτοιμοι για οικογενειακές εξορμήσεις στη φύση; Το Σάββατο 23 Ιουνίου, η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών μάς προσκαλεί στις 4 το απόγευμα, σε μια γιορτή για τον ήλιο και για το καλοκαίρι, με τίτλο Ο ήλιος, ο ηλιάτορας!

Μια γιορτή για το καλοκαίρι και τον «βασιλιά Ήλιο», με παραδοσιακά τραγούδια, ποιήματα και έθιμα από την Ελλάδα και τον κόσμο. Ελάτε να περπατήσουμε όλοι μαζί στο δάσος, να παρατηρήσουμε και να νιώσουμε τις καλοκαιρινές αλλαγές στη γη του Υμηττού, αλλά και να παίξουμε «οικογενειακά» καλοκαιρινά παιχνίδια! Η συνάντηση θα κλείσει με ένα δροσερό καλοκαιρινό κέρασμα και με μια έκπληξη για κάθε οικογένεια από το Φυτώριο της Φιλοδασικής!

Οικονομική συμμετοχή: 10 ευρώ ανά οικογένεια (ενισχύει τη δράση της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών)

Όπως σε όλες τις εκπαιδευτικές δράσεις που πραγματοποιούνται στη διάρκεια της χρονιάς, υπεύθυνη σχεδιασμού είναι η παιδαγωγός Ρόζα Τριανταφυλλίδη και την ευθύνη του συντονισμού έχει η παιδοψυχολόγος Κατερίνα Λιάπη.

Δηλώσεις συμμετοχής: 2107220866 και 6945380044 (Κατερίνα Λιάπη)

101

ΠΟΥ: Στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού, πίσω από την Μονή Καισαριανής (παρακαλούμε να είστε εκεί 15’ λεπτά νωρίτερα)

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ: Για οικογένειες με παιδιά 4-12 ετών (μικρότερα αδέλφια ευπρόσδεκτα!)

ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ: Νερό, άνετα ρούχα (ανάλογα με τον καιρό)  παπούτσια κατάλληλα για περπάτημα στο βουνό

Η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών είναι μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και διαχειρίζεται το Αισθητικό Δάσος στον Υμηττό γύρω από την Μονή Καισαριανής. Επενδύει μεγάλο μέρος της προσπάθειάς της στο να φέρει παιδιά και ενήλικες κοντά  στη φύση, μέσα από τα σχολικά και τα οικογενειακά εκπαιδευτικά προγράμματα που οργανώνει.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών

Online: http://www.philodassiki.org | e-mail: contact@philodassiki.org

Διεύθυνση: Ηροδότου 10, 10675 Αθήνα

ΤΗΛ. 210 7220866 – 6945380044

Leave a Reply