ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Η Ομάδα Θέατρο Ρετρό, πιστή στις υποσχέσεις της ότι οι μύθοι και τα παραμύθια από όλο τον κόσμο μπορούν να συναντηθούν, να βρουν τα κοινά τους στοιχεία κι έτσι να δημιουργήσουν φιλίες και δεσμούς μεταξύ τους, έκανε ένα μεγάλο ταξίδι, ώστε το έργο “Από Πού Πάνε Για Το Κάστρο Παρακαλώ;” να γνωρίσει τη γενέτειρά του, την πανέμορφη Νορβηγία, τη χώρα δηλαδή που “γέννησε” το μύθο ”Ανατολικά του Ήλιου, Δυτικά της Σελήνης”. Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 η παράσταση παρουσιάστηκε στο Ελληνόφωνο Σχολείο Νορβηγίας στο Όσλο. Ένα θερμό κοινό, αποτελούμενο από από Έλληνες ομογενείς, Νορβηγούς και φυσικά τα παιδιά τους αγκάλιασαν την παράσταση με χαρά και ενθουσιασμό. Η μεγάλη ανταπόκριση από τις ελληνικές κοινότητες δημιούργησε μία ξεχωριστή συγκινητική ατμόσφαιρα που συνόδεψε τους συντελεστές καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους στη Νορβηγία.

IMG_7533
Η Ομάδα Θέατρο Ρετρό ευχαριστεί ιδιαιτέρως το Σύλλογο Ελληνοπαίδων Νορβηγίας και την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μάντακα Πάττυ για την φιλοξενία τους, καθώς και τους χορηγούς Det Norske Veritas Ελλάδος και την κ. Σουρή, την North Events και τον κ. Μπαμπάνη, το Ίδρυμα Λάτση και τις κυρίες Παπαδοπούλου και Σπανάκη, την Gaea και τον κ. Διαμαντάκο, την Jotun Ελλάδος και τη κ. Σκούρτη, τη Lufthansa Ελλάδος και τον κ. Μελά και την κ. Κουφλή, την Κούλου και την κ. Κούλου, η συμπαράσταση των οποίων υπήρξε καταλυτική για την επίτευξη του στόχου τους. Τέλος, ευχαριστούν τη Νορβηγική Πρεσβεία στην Ελλάδα και την κ. Σορδίνα για την ορθή της καθοδήγηση. Όπως και την εφημερίδα Τaλκ και την κ. Δήμου που είναι ο μεγάλος χορηγός επικοινωνίας της παράστασης.

Η παράσταση «Από πού πάνε για το κάστρο ,παρακαλώ;» σε σκηνοθεσία της Μάρθας Κλουκίνα θα παίζεται για το κοινό, για τρίτ σεζόν, από τις 9 Νοεμβρίου 2013 κάθε Σάββατο 5.00μμ στο Θέατρο Εν Αθήναις και τις καθημερινές για τα σχολεία.

Κρατήσεις:  6983434636

Leave a Reply