DISCOVER DOGS: ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ

φεστιβάλ discover dogs«Ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος αν οι άνθρωποι αγαπούσαν άνευ όρων, όπως ένας σκύλος». Αγαπάμε τον σκύλο μας, όσο μας λατρεύει και αυτός και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το αποδείξουμε έμπρακτα από την επίσκεψη μας στο κυνοφιλικό φεστιβάλ Discover Dogs, που θα πραγματοποιηθεί στο Helexpo Maroussi το διήμερο 4 και 5 Νοεμβρίου.

Ένα φεστιβάλ, που θα αποτελέσει μια μεγάλη κυνοφιλική γιορτή για το αγαπημένο μας κατοικίδιο και τους σύνθετους ρόλους, που έχει στην σημερινή κοινωνία. Από αγαπημένος σύντροφος στην καθημερινότητα μας μέχρι πολύτιμος βοηθός για τους συνανθρώπους μας με κινητικά ή προβλήματα όρασης, ο σκύλος αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

Για τους λόγους αυτούς θα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε όλοι μαζί στο Discover Dogs την σημασία που έχει το αγαπημένο μας κατοικίδιο στην ζωή μας με μια σειρά από δραστηριότητες, που είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν την πληρέστερη κυνοφιλική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες.

Στο μοναδικό στην Ελλάδα φεστιβάλ τέτοιων προδιαγραφών θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε διαφορετικές φυλές σκύλων με τους κηδεμόνες τους, να μάθετε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, τις ανάγκες τους και να συζητήσετε για τον τρόπο που θα τους προσφέρετε ένα καλύτερο μέλλον.

Στο Aμφιθέατρο του Discover Dogs θα μάθουμε:

  • Για την ιστορία, τον χαρακτήρα και τις ιδιαίτερες ανάγκες των φυλών που θα παρουσιαστούν.
  • Ειδικοί θα αναφερθούν ενδελεχώς στους τρόπους που θα επιτύχετε την ευζωία των αγαπημένων σας φίλων.
  • Θετικοί εκπαιδευτές θα σας καθοδηγήσουν σωστά για να βοηθήσετε τους σκύλους σας να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να κοινωνικοποιηθούν ομαλά.
  • Κτηνίατροι θα σταθούν στα συνηθέστερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σκύλοι μας και θα σας προσφέρουν διεξόδους με τις απαντήσεις τους.
  • Επιπρόσθετα θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να απευθύνετε τις ερωτήσεις που σας απασχολούν στους ομιλητές και να ξεδιαλύνετε μύθους και πραγματικότητα σε ένα διαδραστικό διήμερο, που θα σας προσφέρει το μοναδικό φεστιβάλ για σκύλους.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Τα ζωοφιλικά σωματεία θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο

Ομάδες εθελοντών θα βρίσκονται στο μοναδικό φεστιβάλ για σκύλους και θα ενημερώσουν τους επισκέπτες για το πολύτιμο έργο τους. Επίσης, όποιος επιθυμεί θα μπορεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον για υιοθεσία. Στο Discover Dogs υποστηρίζουμε έμπρακτα το έργο των ζωοφιλικών σωματείων και αποτελεί ισχυρή πεποίθηση μας ότι η υιοθεσία ενός αδέσποτου ζώου είναι πράξη πολιτισμού, που προάγει τη βελτίωση του επιπέδου ζωής του.

Στο μοναδικό φεστιβάλ για σκύλους  θα έχετε την ευκαιρία να εισαγάγετε το παιδί σας στην ευγενή έννοια της ζωοφιλίας.

Το Discover Dogs είναι ιδιαίτερα φιλικό προς τα παιδιά, μιας και έχουν σχεδιαστεί δεκάδες δραστηριότητες για αυτό προκειμένου να διασκεδάσει, να ψυχαγωγηθεί αλλά και να καλλιεργήσει την κλίση του προς την ζωοφιλία. Παιχνίδια, δώρα, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και κατασκευές θα μετατρέψουν το φεστιβάλ στον απόλυτο χώρο ψυχαγωγίας και μάθησης του παιδιού σας.

Το Discover Dogs θα προσφέρει γνώση και για την περιπο και την φροντίδα του σκύλου.

Οι πλέον διακεκριμένοι groomers της Ελλάδας θα παραδώσουν σεμινάρια και θα οργανώσουν workshops προκειμένου να ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις τελευταίες εξελίξεις και τα νεότερα προϊόντα στον χώρο της φροντίδας του σκύλου. Άλλωστε η περιποίηση ενός σκύλου αποτελεί απόδειξη της ευζωίας του και αυτό θα μας πιστοποιήσουν οι επαγγελματίες που θα συμμετάσχουν στο μοναδικό φεστιβάλ, που θα γίνει στις 4 και 5 Νοεμβρίου.

19956978_859388224216012_7490304118016400463_o

Discover Dogs σημαίνει αστείρευτη χαρά για τους σκύλους μας.

Στον κυρίως χώρο του φεστιβάλ θα στηθεί ένα μοναδικό Dog Playground, ένας χώρος σωματικής και νοητικής εκτόνωσης του σκύλου, όπου οι σκύλοι θα μπορέσουν να παίξουν με τους κηδεμόνες τους και να νιώσουν ανεξάντλητη χαρά κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Το φεστιβάλ θα έχει όμως και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Όλοι όσοι έχετε σκύλο γνωρίζετε από πρώτο χέρι την ανάγκη να εκπαιδευτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να «λερώνει» μόνο εκεί όπου πρέπει. Κάτι που θα κρατήσει το σπίτι σας καθαρό και θα σας κάνει χαρούμενους. Έτσι καθαρός θα πρέπει να διατηρηθεί και ο χώρος του φεστιβάλ, ως ένα ελάχιστο δείγμα σεβασμού προς όλους τους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες. Για να συμβεί αυτό, στον χώρο του φεστιβάλ θα δημιουργηθούν δύο μοναδικές τουαλέτες για σκύλους, μια πιστή προσομοίωση της φύσης (γρασίδι, χαλίκι, δέντρα).

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή για τους σκύλους μας, οι επισκέπτες θα μπορούν να έρθουν στο φεστιβάλ παρέα και με τον δικό τους σκύλο.

Προτεραιότητα του Discover Dogs αποτελεί η ενημέρωση και η ασφάλεια των επισκεπτών και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας για τους συμμετέχοντες και όλους τους σκύλους. Το γεγονός ότι θα υπάρχει μεγάλος αριθμός επισκεπτών και κυρίως αρκετά παιδιά, αλλά και άλλοι σκύλοι σε διαφορετικές ηλικίες, με διαφορετικές ανάγκες και διαφορετική συμπεριφορά και κοινωνικοποίηση, μπορεί να προκαλέσει στρες στον σκύλο σας και να τον κουράσει. Αν είστε σίγουρος ότι ο σκύλος σας είναι κατάλληλα κοινωνικοποιημένος, ότι δεν είναι σε οίστρο και ότι η επίσκεψη θα είναι ευχάριστη γι’ αυτόν, τότε και μόνον τότε, συμπληρώστε τη φόρμα επίσκεψης με τον σκύλο μου στο www.discoverdogs.gr

Παρακαλώ μην ξεχάσετε ότι:

  • Ο σκύλος σας θα πρέπει να είναι μεγαλύτερος από 4 μηνών (16 εβδομάδων).
  • Ο σκύλος σας θα πρέπει να έχει προ εγγραφεί ή να εγγραφεί κατά την είσοδο.

Επίσης, θα πρέπει να έχετε οπωσδήποτε μαζί σας:

  • Ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας, στο οποίο πρέπει να φαίνεται και ο αντιλυσσικός εμβολιασμός (να είναι ενεργός).
  • Κονκάρδα του αντιλυσσικού εμβολιασμού.
  • Να έχει microchip και πιστοποιητικό ηλεκτρονικής ταυτοποίησης που να αναφέρει τον κηδεμόνα του(*).

(Το πιστοποιητικό ηλεκτρονικής ταυτοποίησης αποδεικνύει ότι ο σκύλος που με συνοδεύει, βρίσκεται υπό την κηδεμονία μου. Πού θα το βρω; Θα το ζητήσω από τον κτηνίατρο μου).

Η είσοδος των επισκεπτών που θα συνοδεύονται από τον σκύλο τους θα γίνεται από ξεχωριστή είσοδο, στην οποία θα πραγματοποιείται ο κτηνιατρικός έλεγχος και ο έλεγχος συμπεριφοράς. Σκύλοι που κρίνονται αντικοινωνικοί, φοβικοί ή παρουσιάζουν συμπτώματα άγχους και επιθετικότητας θα πρέπει να αποχωρούν ή να παραμείνουν στον ειδικό χώρο του Dog Sitting.

Το Discover Dogs έχει ως σκοπό να προωθήσει την υπεύθυνη κηδεμονία, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την ευζωία του αγαπημένου μας κατοικίδιου. Υπεύθυνη κηδεμονία σημαίνει ότι ο σκύλος μας θα περιδιαβαίνει στους χώρους του φεστιβάλ πάντοτε με λουρί και μαζεύουμε πάντα τα περιττώματα του ως μια ένδειξη σεβασμού για όλους.

Στο Discover Dogs θα μπορέσετε να συλλέξετε πληροφορίες, να δείτε νέα προϊόντα διατροφής και να συζητήσετε με ειδικούς για τις εξειδικευμένες διατροφικές ανάγκες του σκύλου σας, να ανακαλύψετε υπηρεσίες, οι οποίες μπορεί να τον κάνουν χαρούμενο, να δοκιμάσετε προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για αυτούς, να κερδίσετε δώρα και να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ.

Ένα διήμερο φεστιβάλ ζωοφιλίας, μάθησης, χαράς και δημιουργίας, στο οποίο θα έχετε την δυνατότητα να συμμετάσχετε ενεργά.

Το Discover Dogs είναι η μεγάλη γιορτή για τον σκύλο και τους πολλούς ρόλους που έχει στην κοινωνία μας.

20294260_869007573254077_5217893460974804219_n

 Save the date – 4 και 5 Νοεμβρίου στο Helexpo Maroussi

www.discoverdogs.gr

Με δωρεάν είσοδο και πολλά δώρα. Ελάτε να ανακαλύψετε τους σκύλους στο μεγάλο φεστιβάλ Discover Dogs


Διοργανωτής του φεστιβάλ είναι η εταιρεία WELL DONE ΜΕΠΕ. Η WELL DONE ΜΕΠΕ είναι η μοναδική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην διοργάνωση ζωoφιλικών φεστιβάλ, τα οποία προωθούν το μήνυμα της υπεύθυνης κηδεμονίας των ζώων συντροφιάς. Αδιαπραγμάτευτος σκοπός της να αναβαθμίσει το επίπεδο ζωής των ζώων συντροφιάς. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 210 7794529 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@welldone.com.gr

Leave a Reply