ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 2

Τρία χρόνια μετά την προβολή της πρώτης ταινίας, το πολυαναμενόμενο τρισδιάστατο σίκουελ της μεγάλης επιτυχίας animation “Εγώ ο απαισιότατος” (Despicable Me), με πρωταγωνιστή τον «κακό» Γκρου που αγάπησαν οι λιλιπούτειοι-και όχι μόνο- θεατές, έρχεται στη μεγάλη οθόνη από τη UIP για να χαρίσει στιγμές γέλιου και διασκέδασης. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει για μια ακόμη φορά το συγγραφικό δίδυμο Τσίνκο Πολ και Κεν Ντόριο, ενώ τη σκηνοθεσία και πάλι, ο υποψήφιος για Όσκαρ Κρις Ρενό (χρόνια συνεργάτης της Marvel και της DC Comics) και ο διακεκριμένος Πιέρ Κοφέν.
Στην πρώτη ταινία ο Απαισιότατος Γκρου γνώριζε την τρυφερότητα μέσα από τη σχέση του με τρία μικρά κοριτσάκια. Τώρα, ενώ ο Γκρου αρχίζει να συνηθίζει το ρόλο του ως κλασικού οικογενειάρχη και πατέρα των Μάργκο, Ίντιθ και Άγκνες, μια άκρως απόρρητη οργάνωση, αφιερωμένη στην καταπολέμηση του κακού σε παγκόσμια κλίμακα, ζητάει τη βοήθειά του. Τώρα είναι στο χέρι του Γκρου, των μικών κίτρινων συμμάχων του, των Μινιόν και της νέας συνεργάτιδάς του, της κοκκινομάλλας Λούσι, να πατάξουν το κακό. Άλλωστε, ο μεγαλύτερος πρώην παγκόσμιος κακός είναι ο μόνος που μπορεί να πιάσει αυτόν που προσπαθεί να του πάρει τη θέση.

MINIONSΓια τη νέα ταινία σχολιάζει ένας εκ των σκηνοθετών, ο Κρις Ρενό: «Αν ο Γκρου δεν είναι κακός, τότε τι είναι; Και πώς νιώθει γι’ αυτό; Αποφασίζοντας να αφήσει όλα τα «κακά» που λάτρευε να κάνει στην πρώτη ταινία για το καλό της οικογένειας τι του απομένει;». Πιστούς του σύμμαχους έχει τα Μίνιον τα μικροσκοπικά κίτρινα πλασματάκια που έχουν μόνιμα το μυαλό τους στη σκανδαλιά και απαρτίζουν τον στρατό του Γκρου.

Η ταινία θα προβάλλεται και σε 3D, καθώς και μεταγλωττισμένη με τις φωνές των Γιάννη Ζουγανέλη και Σάκη Μπουλά από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου.

Leave a Reply