ΑΡΙΣΜΑΡΙ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Το Σάββατο 7 Μαρτίου, στις 11 το πρωί, ελάτε να γνωρίσετε ορισμένα από τα βότανα του Αισθητικού Δάσους Υμηττού και να μάθετε για τις θαυμαστές τους ιδιότητες, στο χώρο Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών, στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού πίσω από τη Μονή Καισαριανής.

Όσοι βρεθούν στο βουνό θα ανακαλύψουν «παίζοντας» το Βοτανικό Μονοπάτι του Αισθητικού Δάσους, θα επισημάνουν τα βότανα που περιλαμβάνει και θα ανακαλύψουν σε τι μας χρησιμεύουν. Μάλιστα, η κάθε οικογένεια θα πάρει το δικό της βότανο από το φυτώριο της Φιλοδασικής για να να το φυτέψει και να το φροντίζει στο σπίτι!

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά 4-12 ετών (μικρότερα αδέλφια ευπρόσδεκτα!) και τις δημιουργικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους συντονίζουν η παιδαγωγός κα Ρόζα Τριανταφυλλίδη και η παιδοψυχολόγος κα Κατερίνα Λιάπη.

Ώρα συνάντησης: 11.00 (Παρακαλούμε να είστε εκεί 10’λεπτά νωρίτερα).
Συμμετοχή: 10 ευρώ ανά οικογένεια (τα έσοδα στηρίζουν τη δράση της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών). 
Πριν έρθετε: Δηλώστε απαραίτητα τη συμμετοχή σας στα τηλ: 210 7220866 και 6945380044 (κα. Κατερίνα Λιάπη). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 
Πάρτε μαζί: Νερό, άνετα και ζεστά ρούχα, παπούτσια κατάλληλα για περπάτημα στο βουνό. 

Philodasiki-Photodentro-LowRes6

Η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών διαχειρίζεται το Αισθητικό Δάσος στον Υμηττό γύρω από την Μονή Καισαριανής και επενδύει μεγάλο μέρος της προσπάθειάς της στο να φέρει οικογένειες, σχολεία και παιδιά κοντά στη φύση, μέσα από τα εκπαιδευτικά και τα οικογενειακά προγράμματα που συντονίζει.  

Leave a Reply