Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ ΚΑΙ “Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΨΗΛΩΝΕ” ΣΤΟΝ ΓΑΤΟ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ

Η αγκαλιά που ψήλωνεΟ συγγραφέας και εκπαιδευτικός Μάριος Μάζαρης θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο «Η αγκαλιά που ψήλωνε», που μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος, σε εικονογράφηση της Αρτέμιδας Πρόβου. Σας περιμένουμε στο βιβλιοπωλείο Ο Γάτος Μαουρίτσιο (Ευφρονίου 10-12, Παγκράτι, πλησίον μετρό Ευαγγελισμός, τηλ. 2111824881) το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 12:00.

Λίγα λόγια για το βιβλίο «Η αγκαλιά που ψήλωνε»: Ένα κορίτσι που θα ήθελε να είναι πιο ψηλό. Μια γιαγιά που θα ήθελε να είναι πιο πολλά. Ένα φεγγάρι που θα ήθελε να μη νιώθει μόνο του. Κι ανάμεσά τους μπόλικα αστέρια. Μια ιστορία για δρόμους που φωτίζονται, για φόβους που μοιράζονται, μα πάνω απ’ όλα για την αγκαλιά: τη μαγική εκείνη αγκαλιά που λειτουργεί σαν απάντηση σ’ έναν κόσμο με πολλά ερωτήματα.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 211 1824881 ή στο email mauriciobookstore@gmail.com. Μετά τη λήξη της παρουσίασης, ο συγγραφέας θα παραμείνει στον χώρο του βιβλιοπωλείου για να υπογράψει βιβλία και να μιλήσει με μικρούς και μεγάλους αναγνώστες.

Leave a Reply