Η ΣΤΡΙΓΓΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΡΝΑΚΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΗ ΣΤΟΑ

ff50b056-50da-426a-b4c7-49a928ae1f4d_8Το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 στις 12:00, οι εκδόσεις Μεταίχμιο και το βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στη Στοά μάς προσκαλούν στη παρουσίαση του βιβλίου “Η στρίγκλα που έγινε αρνάκι. O πρώτος μου Σαίξπιρ”, σε διασκευή της Λίνας Σωτηροπούλου και εικονογράφηση της Σάντρας Ελευθερίου.

Όλα ξεκίνησαν από μια φάρσα! Μια φάρσα που σκέφτηκε ένας λόρδος όταν σε μια ταβέρνα βρήκε λιπόθυμο έναν μεθύστακα, τον Λέρα. Για να διασκεδάσει, σκέφτηκε να τον πείσει ότι δεν είναι φτωχός αλλά ευγενής, και για χάρη του στήνει μια παράσταση με τίτλο «Η στρίγκλα που έγινε αρνάκι». Τι θα γίνει όμως όταν η παράσταση τελειώνει και ο Λέρας γυρίζει σπίτι του; Ελάτε και εσείς να ανακαλύψουμε μαζί με τη συγγραφέα Λίνα Σωτηροπούλου τι σχέση μπορεί να έχει ένας λόρδος, ένας μεθύστακας, μια στρίγκλα και ένα αρνάκι σε αυτή την ιστορία!

Για παιδιά από 4 ετών

Λίγα λόγια για τη σειρά: Κλασικές ιστορίες από την Ελλάδα αλλά και απ’ όλο τον κόσμο, γραμμένες από την αρχή, από αγαπημένους Έλληνες συγγραφείς. Η γεμάτη χρώμα εικονογράφηση και η ολοζώντανη, απλή και κατανοητή αφήγηση κάνουν τη σειρά προσιτή για παιδιά από 4 ετών.

Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στη Στοά, Ανδρέα Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι 152 32 | Τ. 210 680 0644-6

Leave a Reply