“Είμαι ήσυχος”. Διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου στον Γάτο Μαουρίτσιο

Είμαι ήσυχοςΤο παιδικό βιβλιοπωλείο Ο γάτος Μαουρίτσιο και οι Εκδόσεις Σιέλ σας προσκαλούν το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 12:00 στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου της Andie Powers “Είμαι ήσυχος”.
Η Πελιώ Παπαδιά, μεταφράστρια του βιβλίου, και η Σουζάνα Παπαφάγου, επιστημονική επιμελήτρια του βιβλίου, θα διαβάσουν στα παιδιά από 3 ετών και στους γονείς το παραμύθι και, μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, θα ανακαλύψουν όλοι μαζί τι κρύβει ο κόσμος μέσα τους και τι συμβαίνει με τον κόσμο προς τα έξω!
Λίγα λόγια για το βιβλίο “Είμαι ήσυχος”: Ο Φάνης δεν είναι ντροπαλός – είναι ήσυχος. Ο Φάνης μπορεί να μοιάζει συνεσταλμένος και ντροπαλός προς τα έξω, αλλά μέσα του σφύζει από φαντασία. Έτσι, ενώ οι μεγάλοι ή ακόμα και τ’ άλλα παιδιά τον αντιλαμβάνονται ως ένα πλάσμα διστακτικό, που δεν σηκώνει καν το χέρι του στην τάξη, εμείς μαθαίνουμε ότι παραδόξως ο Φάνης ζει απίθανες περιπέτειες στην ανοιχτή θάλασσα, είναι τολμηρός εξερευνητής και κάνει παρέα με τρομερά τέρατα. Μια ιστορία που τιμά και ενθαρρύνει κάτι ιδιαίτερα όμορφο: Να αναγνωρίζουμε ποιοι πραγματικά είμαστε.
Είμαι ήσυχος
Σας περιμένουμε!
Είσοδος ελεύθερη
Ημέρα & Ώρα: Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 στις 12:00
—————————
Παιδικό βιβλιοπωλείο «Ο Γάτος Μαουρίτσιο»
Ευτυχίδου 6-8 Παγκράτι
Τ. 211 18 24 881 | email: mauriciobookstore@gmail.com www.mauriciobookstore.gr

Leave a Reply