ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο καλεί τα παιδιά από 6 ετών την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, στις 6:30 μ.μ. στην παρουσίαση του βιβλίου “Αποστολή κρυμμένος θησαυρός” της Λίνας Σωτηροπούλου, σε εικονογράφηση Ράνιας Βαρβάκη.

Μικροί εξερευνητές, έχουμε μια σημαντική αποστολή: 
Υπάρχει ένας θησαυρός πραγματικά μεγάλος, 
αν θέλεις να τον βρεις εσύ και όχι κάποιος άλλος, 
πρέπει να αλλάξεις τακτική! Ξέχνα το αραλίκι, 
αν πας μόνο στη θάλασσα, θα βρεις κανένα φύκι. 

Ας βοηθήσουμε την Κλαίρη και τον Βαγγέλη, τους ήρωες του βιβλίου, να ανακαλύψουν έναν πολύτιμο θησαυρό. Θα βρούμε όλα τα στοιχεία, θα τα συνδυάσουμε μαζί και σίγουρα θα τα καταφέρουμε!

13450957_896530793814848_2745367594418022292_n

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Επιτέλους, το σχολείο έκλεισε, η Τετάρτη δημοτικού τελείωσε και αρχίζουν οι διακοπές! Η Κλαίρη ανυπομονεί να πάει στο χωριό για να δει τη γιαγιά της, αλλά κι εκείνη την περιμένει, αγκαλιά μ’ ένα παράξενο δώρο. Ένα βιβλίο με λευκές σελίδες… Ένα ημερολόγιο. Η Κλαίρη απογοητεύεται από το δώρο της γιαγιάς και ξεκινά να γράφει εκεί τα συναισθήματά της. Αυτό όμως δεν είναι ένα οποιοδήποτε ημερολόγιο, είναι μαγικό, γιατί… της απαντά! Και την οδηγεί σε μια αποστολή: Να βρει τον κρυμμένο θησαυρό! Και αυτό ακριβώς σκοπεύει να κάνει.Το βιβλίο εντάσσεται στη σειρά Διαβάζω ιστορίες 9+, η οποία περιλαμβάνει σύνθετες ιστορίες που διευρύνουν τους αναγνωστικούς ορίζοντες του παιδιού.

Στις εκδηλώσεις είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για να δηλώσετε συμμετοχή, στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Πολυχώρος Μεταίχμιο
Ιπποκράτους 118, Αθήνα

Leave a Reply