Ο ΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ| ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΥΡΤΙΛΛΟ

Η συγγραφέας Μαρία Ζαβάκου μάς προσκαλεί στην παρουσίαση του παιδικού της βιβλίου “Ο Λου και ο Λι στο νησί της τελειότητας” το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 12.00 στο καφέ Μύρτιλλο (βραβείο κοινωνικής επιχειρηματικότητας 2014) με σκοπό να διασκεδάσουμε με αφήγηση και παιχνίδι, αλλά και να ενισχύσουμε την δράση του καφέ και να υποστηρίξουμε την εκπαίδευση και την εργασία ατόμων από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. 

Tο πρωτοποριακό καφέ «Myrtillo» στο Νέο Ηράκλειο απασχολεί άτομα με ειδικές ανάγκες ή με ήπιες μαθησιακές δυσκολίες, τα οποία αφού πρώτα εκπαιδευτούν αναλαμβάνουν κανονική εργασία.

Myrtillo Cafe
Πλατεία 28ης Οκτωβρίου 6, Νέο Ηράκλειο Αττικής
Τηλέφωνο: 211 0123176 
e-mail: myrtillocafe@gmail.com
 

“Ο Λου και ο Λι στο νησί της τελειότητας” 

Το αγόρι Λου και ο φίλος του ο λαγός Λι αγαπούν τη ζαχαροπλαστική. Ο Βασιλιάς Τέλειος, όμως, έχει άλλα σχέδια! Θέλει να κάνει τα παιδιά να παρατήσουν τα όνειρά τους και να αφοσιωθούν στον δικό του σκοπό: στη δημιουργία μιας «τέλειας» γενιάς. Όμως ο Λου και ο Λι δεν είναι διατεθειμένοι να παρατήσουν τη ζαχαροπλαστική. Σύντομα, θα έρθουν αντιμέτωποι με μεγάλα εμπόδια… Τί σημαίνει «προσπαθώ γι’ αυτό που αγαπώ»; Πώς θα αντιμετωπίσουν οι ήρωες την πίεση; Τα λάθη είναι εμπόδιο στην τελειότητα ή δρόμος προς την ανακάλυψη; Πόσο κοντά είναι η τελειομανία στην ουτοπία; Μπορεί κανείς να τα καταφέρει όταν υποτάσσεται σε επιθυμίες τρίτων;

Ο ΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ

Μια περιπέτεια για τα όνειρα που γίνονται πραγματικότητα με προσπάθεια, αλλά και για τις συνέπειες της παραίτησης.

Μια περιπέτεια που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους!

Το βιβλίο της Μαρίας Ζαβάκου είναι το πρώτο ελληνικό παιδικό βιβλίο που εκδόθηκε με crowdfunding: χρηματοδοτήθηκε από το κοινό προκειμένου να εκδοθεί. Μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου θα διατεθεί στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Κυλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Leave a Reply