Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ: ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ

Η πρώτη μου Πηνελόπη Δέλτα: ΤρελαντώνηςΑπό τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το βιβλίο Η πρώτη μου Πηνελόπη Δέλτα: Τρελαντώνης, σε διασκευή Τζέμης Τασάκου και εικονογράφηση Αιμιλίας Κονταίου. Το βιβλίο εντάσσεται στη σειρά “Η πρώτη μου λογοτεχνία” και απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών.

Ο Αντώνης, ο Τρελαντώνης, ο αγέραστος ήρωας της Πηνελόπης ∆έλτα αποφασίζει να μοιραστεί με τα παιδιά του 21ου αιώνα τις περιπέτειές του, τις σκανταλιές, τις αταξίες του. Αφηγείται όσα έζησε ένα καλοκαίρι στην Καστέλα μαζί με την αδερφή του την Πουλουδιά: πώς κατέστρεψε τον κήπο του θείου του, πώς έσπασε όλα τα κανάτια του μπαρμπα-Γιάννη του κανατά, πώς βρέθηκε μονάχος του με μια βάρκα στο πέλαγος… Ένα παραμύθι για τα παιδιά που λατρεύουν τις σκανταλιές. Ένα παραμύθι για τους μεγάλους που νοσταλγούν τις αταξίες.

Ξεφυλλίστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα βιβλία της σειράς «Η πρώτη μου λογοτεχνία». Μια σειρά που περιλαμβάνει αξέχαστα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, διασκευασμένα από τους καλύτερους Έλληνες συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας. Ιστορίες πολύχρωμες, χιουμοριστικές και φανταστικές, δράσης και περιπέτειας, θα κάνουν την πρώτη επαφή των παιδιών με τη λογοτεχνία μια συναρπαστική εμπειρία.

Leave a Reply