“ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ” ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

wgkihc1581594962997-Ναι, παρακαλώ θα ήθελα να γίνω ιππότης!
-Δεν γίνεται! Θα χρειαστείτε μια περικεφαλαία
-Θα ζωγραφίσω μία!
-Κι ένα σπαθί
-Θα φτιάξω!
-Και μια ασπίδα
-Θα βρω!
-Ωραία, τότε ελάτε στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά. Έχει και άνετο χώρο για το άλογό σας στην είσοδο του καταστήματος!

Ένας πραγματικός ιππότης

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 12:00, οι Εκδόσεις Ίκαρος – παιδικό βιβλίο και το βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά, σας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου του Άγγελου Αγγέλου και της Έμης Σίνη σε εικονογράφηση του Πέτρου Μπουλούμπαση, «Ένας πραγματικός ιππότης».

Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης | Λ. Κηφισίας 310, Κηφισιά 145 63 | Τ. 210 80 75 792

Ένας πραγματικός ιππότης

O Άγγελος Αγγέλου και η Έμη Σίνη έχουν γράψει δεκάδες βιβλία και θεατρικά έργα για παιδιά, ενώ το συγγραφικό τους έργο έχει βραβευτεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι ιδρυτές της καλλιτεχνικής ομάδας Κοπέρνικος που αποτελείται από συγγραφείς, σκηνοθέτες, μουσικούς, ηθοποιούς και σκηνογράφους και έχει ως στόχο τη δημιουργία πρωτότυπων και ποιοτικών παραστάσεων για παιδιά κάθε ηλικίας. Θεατρικά έργα με δικό τους κείμενο έχουν ανέβει με επιτυχία στο Εθνικό Θέατρο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και σε άλλα θέατρα της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του εξωτερικού.

Leave a Reply