Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ Η ΡΟΖΗ ΚΑΙ Ο ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ|ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ

Από τις Εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί το πρώτο βιβλίο της νέας σειράς της Jannie Ho  H φίλη μας η Ρόζη και ο χιονισμένος χειμώνας”, σε απόδοση Φίλιππου Μανδηλαρά.

Πρόκειται για ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο βιβλίο δραστηριοτήτων που σκοπό έχει να κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν το διάβασμα μέσα από το παιχνίδι ρόλων, και τις χειροτεχνίες. Περιέχει τρισδιάστατες αποσπώμενες φιγούρες και πάνω από 175 αυτοκόλλητα και ένα είναι σίγουρο: Πως θα κρατήσει τα παιδιά απασχολημένα για ώρες.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Η Ρόζη και η φίλοι της ζουν στη Φωτεινούπολη. Ο χειμώνας είναι υπέροχος εκεί. Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, η ζωή γίνεται συναρπαστική! Ετοιμασίες για τη συναυλία στο Δημαρχείο, και τη μεγάλη γιορτή, καθώς και πολλές χειροτεχνίες: γιρλάντες, στολίδια, δώρα, κάρτες, και άλλα πολλά! Η Ρόζη και οι φίλοι της έχουν ένα σωρό δουλειές και χρειάζονται τη βοήθεια των μικρών αναγνωστών.

Ξεφυλλίστε τις πρώτες σελίδες εδώ: http://issuu.com/ikarosbooks/docs/9789605720643

9789605720643


 Jannie Ho: Γεννήθηκε στο Χονγκ Κονγκ, μεγάλωσε στη Φιλαδέλφεια, και σπούδασε στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη. Αφού εργάστηκε ως γραφίστας και καλλιτεχνικός διευθυντής στο Nickelodeon, στον εκδοτικό οίκο Scholastic, και το περιοδικό Time for Kids, αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την εικονογράφηση. Σήμερα πια, ειδικεύεται στην παιδική εικονογράφηση, και δουλειά της μπορεί κανείς να δει σε παιδικά βιβλία και περιοδικά, παιχνίδια, αντικείμενα, και ψηφιακά μέσα. Ζει με το σύζυγο και την κόρη της στη Βοστώνη. Από τον Ίκαρο κυκλοφορεί η σειρά παιδικών βιβλίων για πολύ μικρά παιδιά Ψάξε να βρεις (http://ikarosbooks.gr/index.php/authors/jannie-ho) και ετοιμάζονται άλλα δύο βιβλία στη σειρά Η φίλη μας η Ρόζη. 

Leave a Reply