ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΟ| ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

Το αρνάκι και το καινούριο τσοπανόσκυλοΗ Λάνα Λιν σε νέες περιπέτειες! Προδημοσίευση από το βιβλίο της Rebecca Van Slyke Το αρνάκι και το καινούριο τσοπανόσκυλο, που κυκλοφορεί στις 6 Απριλίου από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος, σε εικονογράφηση της Anca Sandu και μετάφραση της Ηλιάνας Αγγελή για παιδιά από 3 ετών.  

Η Λάνα Λιν είναι ένα τολμηρό αρνάκι. Τρελαίνεται να τρέχει μες στο άγριο δάσος τη νύχτα. Τρελαίνεται να μένει ξύπνια μέχρι αργά. Τρελαίνεται να ουρλιάζει στο φεγγάρι. Και τρελαίνεται να λέει στους άλλους τι να κάνουν. Έτσι, όταν ο φίλος της ο Σον της λέει ότι θα έρθει ένα καινούριο τσοπανόσκυλο για να φυλάει το κοπάδι, η Λάνα Λιν αναλαμβάνει δράση. Θα εκπαιδεύσει αυτό το μαλλιαρό ζωντανό για να κάνει τη δουλειά του – είτε του αρέσει είτε όχι.
Μάθημα ένα: να οδηγεί το κοπάδι.
Μάθημα δύο: να είναι σε επιφυλακή, μέρα νύχτα.
Μάθημα τρία: να προστατεύει το κοπάδι από τον κίνδυνο.
Το καινούριο τσοπανόσκυλο –αν είναι όντως αυτό– το περιμένει μια μεγάλη έκπληξη!

Είπαν για το βιβλίο “Το αρνάκι και το καινούριο τσοπανόσκυλο: «Ένας διασκεδαστικός συνδυασμός σκοτεινού χιούμορ με μια ατρόμητη πρωταγωνίστρια. Το βιβλίο είναι σε  ιδανικό μέγεθος ώστε να διαβάζεται πριν τον ύπνο». ­–thebabybookwormblog.wordpress.com 

Από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος κυκλοφορεί και το πρώτο βιβλίο της σειράς Το αρνάκι που ήθελε να γίνει λύκος.

Η Ρεμπέκα Βαν Σλάικ είναι δασκάλα δημοτικού με MFA στη συγγραφή παιδικών και νεανικών βιβλίων από το Πανεπιστήμιο του Vermont. Έχει γράψει τέσσερα εικονογραφημένα βιβλία.

Leave a Reply