ΕΧΑΣΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ

Οι εκδόσεις Λιβάνη και ο Παιδικός ΙΑΝΟS προσκαλούν όλους τους φίλους τους από 4 ετών και άνω στην παρουσίαση του βιβλίου της Άννης Θεοχάρη με τίτλο Έχασα τη μύτη μου και ψάχνω να τη βρω. Ελάτε να βοηθήσουμε τον γλυκό κλόουν να βρει τη μύτη που έχασε!

Πότε: Το Σάββατο, 16 Απριλίου 2016, στις 11:00

Πού: Παιδικός ΙΑΝΟS, Σταδίου 24 Αθήνα

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

exasatimytimouex

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Μια µέρα, για την ακρίβεια µέσα σε µια στιγµή, την ώρα που ετοιµαζόταν να βγει στη σκηνή, ένας κλόουν φτερνίστηκε και ουπς! έχασε τη µύτη του. Και τώρα, που κανένας δεν τον πιστεύει, τι θα κάνει; Πώς θα ξαναπαρουσιαστεί µπροστά στο κοινό; Κάπως έτσι ξεκίνησε το κυνήγι της χαµένης µύτης…

annitheoxari

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα: Η Άννη Θεοχάρη μεγάλωσε στο Λουτράκι και ζει στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος δραματικής σχολής και ασχολείται με τα παιδιά κάνοντας θεατρικό παιχνίδι, δραματοποιήσεις και αφηγήσεις παραμυθιών. Είναι μέλος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς. Από τις Εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία της Το Σιτάρι και Ένας Ξεχωριστός Φίλος . Της αρέσει να συλλέγει γνώμες και απόψεις μικρών και «μεγάλων» παιδιών. Αν θέλετε να βοηθήσετε την Άννη να μεγαλώσει τη συλλογή της, στείλτε e-mail στο fannie.th@gmail.com.

Βιβλιογραφία

Πού πάει ένα μπαλόνι όταν φεύγει από το χέρι σου [Νέα Έκδοση]
Ένας ξεχωριστός φίλος
Ένας ξεχωριστός φίλος (ψηφιακό βιβλίο)
Το σιτάρι
Το σιτάρι (ψηφιακό βιβλίο)
Πού πάει ένα μπαλόνι όταν φεύγει από το χέρι σου [Νέα Έκδοση] (ψηφιακό βιβλίο)
Μέλση η βασίλισσα του κεριού και του μελιού
Μέλση η βασίλισσα του κεριού και του μελιού (ψηφιακό βιβλίο)
Έχασα τη μύτη μου και ψάχνω να τη βρω
Για πάντα Χριστούγεννα

Leave a Reply