Ο Λύκος Ζαχαρίας έχει γενέθλια και τα γιορτάζει παρέα με τα παιδιά

10 χρόνια λύκος ΖαχαρίαςΔέκα χρόνια λύκος Ζαχαρίας! Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος και το βιβλιοπωλείο Children’s Books and more μάς προσκαλούν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 12:00 για να γιορτάσουμε παρέα τα δέκατα γενέθλια του λύκου Ζαχαρία! Οι μικροί αναγνώστες θα απολαύσουν μια διαδραστική θεατρική παράσταση από την Ομάδα Θεάτρου Ανεμόμυλοι με τους ηθοποιούς Χρήστο Χριστόπουλο και Αγγελική Παναγιωτοπούλου. Τα παιδιά θα μπουν μέσα στη θεατρική δράση, θα βοηθήσουν τον λύκο Ζαχαρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και θα αναγνωρίσουν την αξία της επιμονής στην επίτευξη στόχων.

Λίγα λόγια για τη θεατρική παράσταση: Μέσα στο δάσος ο ήλιος λάμπει, τα πουλάκια τραγουδούν, όλα είναι τόσο όμορφα. Η φύση ευαισθητοποιεί τον λύκο Ζαχαρία. Μήπως είναι ποιητής ή μήπως ζωγράφος, γλύπτης ή ηθοποιός; Όλα είναι μια πρόκληση για αυτόν. Το σίγουρο είναι ότι ένα αστέρι γεννιέται! Θα δοθούν δώρα και εκπλήξεις σε όλα τα παιδάκια.

Είσοδος Ελεύθερη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του παιδικού βιβλιοπωλείου Children’s Books and more: Κισσάβου 14, Βριλήσσια | ☎️ 211 411 0578


Ανακαλύψτε τις επετειακές εκδόσεις του λύκου Ζαχαρία
Είναι ο πιο γλυκός, ο πιο τρυφερός, ο πιο ανατρεπτικός λύκος που έχουν αγαπήσει μικροί (αλλά και οι μεγάλοι) αναγνώστες, και ακούει στο όνομα «Ζαχαρίας». Ο λύκος Ζαχαρίας φέτος έχει γενέθλια, αφού συμπληρώνονται 10 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τα βιβλία του στην Ελλάδα! Για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του λύκου Ζαχαρία, έξι αγαπημένες και δύο ολοκαίνουργιες ιστορίες του θα κυκλοφορήσουν σε επετειακή έκδοση, με ανανεωμένα εξώφυλλα και επιπλέον σελίδες, στις οποίες ο λύκος Ζαχαρίας, οι φίλες και οι φίλοι του μάς συστήνονται καλύτερα, το ίδιο και οι δημιουργοί του, η συγγραφέας Orianne Lallemand και η εικονογράφος Éléonore Thuillier.

Leave a Reply