Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Ελάτε να ανακαλύψουμε τον πολύχρωμο κόσμο μας στην διαδραστική παράσταση – παιχνίδι “Ο Δράκος των χρωμάτων”, στις Μορφές Έκφρασης.

Υπόθεση: Μια φορά κι έναν καιρό σ’ ένα πολύχρωμο δάσος τριγυρνούσε ένας λιχούδης και πεινασμένος Δράκος… όλ’ αυτά τα χρώματα του θύμιζαν γλυκά και καραμέλες κι έτσι ο Δράκος μας χωρίς να το πολυσκεφτεί άνοιξε το στόμα του και τα έφαγε! Τι θα συμβεί όμως τώρα που ο κόσμος έμεινε χωρίς χρώματα;

Η παράσταση-παιχνίδι: «Ο Δράκος των χρωμάτων» είναι μια πολύ χαρούμενη παράσταση- παιχνίδι, που θα παρασύρει τα παιδιά σ’ ένα κινητικό και θεατρικό παιχνίδι για να ανακαλύψουμε όλοι μαζί την χαρά του να ζούμε σ’ έναν πολύχρωμο κόσμο!

Το μαγικό τραγούδι και η συμμετοχή των παιδιών: Μ’ ένα μαγικό τραγούδι με κιθάρα, φλογέρα και κρουστά τα παιδιά θα προσπαθήσουν να ξαναφέρουν τα χρώματα στο δάσος για να ξανακάνουν τον κόσμο όμορφο και χαρούμενο! Στην παράσταση αυτή τα παιδιά έχουν αρκετά ενεργητικό ρόλο αφού γίνονται τα ίδια ήρωες του έργου, με συναισθήματα, λόγια, περιπέτειες και χορό!

Το μήνυμα: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικό χρώμα στο δέρμα τους, διαφορετικό ύψος, διαφορετικά κιλά, άνθρωποι που φοράνε γυαλιά, άνθρωποι που τρέχουν γρήγορα, άνθρωποι που περπατάνε με μπαστούνι, άνθρωποι που τραγουδάνε και άνθρωποι που φτιάχνουν διαστημόπλοια. Σε αυτή τη γη δεν είμαστε όλοι ίδιοι και αυτό είναι που κάνει την ζωή μας πιο όμορφη!

Μια ευχάριστη έκπληξη: Στο τέλος της παράστασης μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τα παιδιά, αφού ο Δράκος θα χορέψει μαζί τους στην γιορτή που θα οργανώσουν!

bannerdrkos1 (1)

Ηλικία: 3-8 ετών

Συντελεστές

Ιδέα, κείμενο, στίχοι και παιχνίδι: Άννα Σεβαστή Τζίμα

Μουσική: Άννα Σεβαστή Τζίμα- Αντώνης Βαρθαλίτης

Παίζουν: Άννα Σεβαστή Τζίμα – Αντώνης Βαρθαλίτης

Πότε: Σάββατο 14, 21, 28 Γενάρη και Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 στις 6:00 μ.μ.

Πού: Θέατρο Μορφές Έκφρασης (Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα)

Εισιτήρια: 7€, 6€ (οικογενειακό 3-5 άτομα), 5€ (Ομαδικό 6+ άτομα, ΟΑΕΔ, για τα μέλη)

Τηλ: 210 3464903, 210 3464002

Καλλιτεχνικός Οργανισμός ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Αλκμήνης 13, Κάτω Πετράλωνα

www.morfesekfrasis.gr

Τηλ.: 210-3464903, 210-3464002 / email: morfesekfrasis@gmail.com

Leave a Reply