ΜΙΑ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΟΥΡΝΟΣ

Μια ζαχαρένια συνταγήΜια ζαχαρένια Συνταγή ονομάζεται η νέα παράσταση της παιδικής σκηνής του Θεάτρου Φούρνος, που μιλάει για τη δύναμη της αγάπης και το πόσο σημαντικό είναι να την μοιράζεις απλόχερα όπου μπορείς.

Λίγα λόγια για την παράσταση: Η ιστορία εκτυλίσσεται στον ουρανό. Σε μια πολυάσχολη συννεφούπολη ζουν οι ήρωες των γνωστών παραμυθιών αλλά και ένας γλυκός και ευγενικός ζαχαροπλάστης, ο Ρένος. Ο Ρένος κάθε μέρα ετοιμάζει καταπληκτικά γλυκά για να τα τρώνε και  να παίρνουν δύναμη οι ήρωες ώστε  να διηγούνται ωραίες ιστορίες στα παιδιά. Όταν ο Ρένος μια μέρα αντιλαμβάνεται ότι οι άνθρωποι στη γη δεν είναι και τόσο ευτυχισμένοι αποφασίζει να τους στείλει ένα σπουδαίο δώρο. Κάτι όμως που δεν είναι και τόσο εύκολο. Μια παράσταση με πολύ χιούμορ και μουσική που δημιούργησε ο Χρήστος Θηβαίος ειδικά για  τη Ζαχαρένια Συνταγή.

Μια ζαχαρένια συνταγή

«Μια ζαχαρένια συνταγή»

Tης Φωτεινής Κωνσταντοπούλου

Για παιδιά από 3,5-7 ετών

Κάθε Κυριακή στις 17:30 μέχρι τις 12.5.2019

Διασκευή Θεατρική προσαρμογή – Σκηνοθεσία:  Ελεάννα Σαντοριναίου

Μουσική: Χρήστος Θηβαίος

Στίχοι: Ελεάννα Σαντοριναίου

Σκηνικά κοστούμια: Ευγένιος Αρβανιτάκης

Φωτισμοί: Αποστόλης Τσατσάκος

Βοηθός σκηνοθέτη: Βασιλική Μουργελά

Φωτογραφίες: Αριάδνη Φυτοπούλου

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ματίνα Δημητροπούλου, Κόνυ Ζήκου, Ευγενία Μαραγκού και ο Γιώργος Τζαβάρας

Ακούγεται η φωνή του Νίκου Νίκα

Διάρκεια: 55΄

Εισιτήριο: 10€

Παραγωγή: Θέατρο Φούρνος 2018

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στο πλαίσιο της εκστρατείας  WithRefugees-www.WithRefugees.grΕίμαστε μαζί με τους πρόσφυγες #WithRefugees. Ένωσε τη φωνή σου μαζί μας. Υπόγραψε την έκκλησή μας στο www.WithRefugees.gr

Θέατρο Φούρνος
Μαυρομιχάλη 168, Εξάρχεια
Τηλ. 210 6460748

Leave a Reply