Η PHILIPS AVENT ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ: Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!

Philips AventΗ Philips Avent, με κεντρικό μήνυμα «ο θηλασμός είναι μια ομαδική προσπάθεια!» γιορτάζει την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού και ξεκινάει καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης γύρω από την ανεκτίμητη αξία του μητρικού γάλακτος, καθώς και τη σημασία του ενεργού ρόλου του συντρόφου στη διαδικασία του θηλασμού.

Σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από έρευνες που πραγματοποίησε η Philips Avent, η παρουσία του συντρόφου αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για το χρονικό διάστημα που επιλέγει μια μητέρα να θηλάσει το μωρό της. Η παρουσία ή η έλλειψη του συντρόφου επηρεάζει καθοριστικά τον μητρικό θηλασμό. Για αυτό τον λόγο, η Philips Avent, μέσω της καμπάνιας ενημέρωσης που ξεκινά, επιδιώκει να ενημερώσει σχετικά με τους πολλαπλούς τρόπους  που ο σύντροφος μπορεί να υποστηρίξει έμπρακτα τη μητέρα, ώστε να παρατείνει τον θηλασμό.

Με αφορμή την έναρξη της εκστρατείας ενημέρωσης, η Philips Avent καλεί τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, τους μελλοντικούς γονείς, και όχι μόνο, στο κατάστημα Mothercare στο Ελληνικό,  για ένα workshop ενημέρωσης από τη συνεργαζόμενη Μαία και Σύμβουλο Θηλασμού, κα Γεωργία Λεζέ, σχετικά με τους μύθους και τις αλήθειες αναφορικά με τον θηλασμό. Η Philips Avent θα βρίσκεται στο κατάστημα για να λύσει κάθε απορία σχετικά με τον μητρικό θηλασμό, ενώ όσοι θα παρευρεθούν, θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν μοναδικών προσφορών και εκπλήξεων!

Philips Avent_WBFD_2019_01Ο θηλασμός είναι μια ομαδική προσπάθεια!

Ο θηλασμός βιολογικά είναι «υποχρέωση» της μητέρας, ωστόσο η υποστήριξη του πατέρα σε αυτόν τον τόσο σημαντικό ρόλο είναι εξίσου σημαντική, και μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην καθημερινότητα της μητέρας. Με τη συμβολή του πατέρα, η μητέρα μπορεί ευκολότερα να αντεπεξέλθει στις καθημερινές προκλήσεις που προκύπτουν λόγω του θηλασμού, καθώς έτσι λαμβάνει τόσο συναισθηματική υποστήριξη, όσο και την πρακτική βοήθειά του. Παράλληλα, μέσω αυτής της διαδικασίας, ο πατέρας «δένεται» περισσότερο και πιο γρήγορα με το βρέφος. Επιπλέον, η έμπρακτη υποστήριξη του συντρόφου στον θηλασμό, ή ακόμα και η ενημέρωση του πατέρα για τα οφέλη του στο μωρό, μπορεί να οδηγήσουν στο διπλασιασμό των πιθανοτήτων, ώστε το μωρό να συνεχίσει να θηλάζει αποκλειστικά τους πρώτους 6 μήνες.

Philips Avent_WBFD_2019_ 03Η Philips Avent, ως πολύτιμος σύμμαχος των γονέων, στοχεύει στο να τους προσφέρει κλινικά ελεγμένες, άνετες και βολικές λύσεις για τη διατροφή του μωρού τους, για να απολαμβάνουν στο μέγιστο την εμπειρία του θηλασμού, αλλά και προκειμένου να τους βοηθήσει να πετύχουν τον προσωπικό τους στόχο σχετικά με τον θηλασμό. Για αυτό και συνεργάζεται στενά με επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας για πάνω από 30 χρόνια, αξιοποιώντας τις ολοκληρωμένες γνώσεις που διαθέτει για τις μητέρες, τα μωρά, τις υγιεινές μεθόδους διατροφής και τη φυσιολογία, ώστε να αναπτύσσει προϊόντα, τα οποία υποστηρίζουν τους γονείς σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης του μωρού τους.

Leave a Reply