Η ΙΟΝΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ 2Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Ιόνιος ΣχολήΗ Ιόνιος Σχολή που συμπληρώνει 109 χρόνια συνεχούς λειτουργίας από την ίδρυσή της το έτος 1908 στην Αθήνα, υπό του Κωνσταντίνου Καβαλιεράτου, εγκαινιάζει το 2ο Γυμνάσιο (το 1ο Γυμνάσιο λειτουργεί στη Φιλοθέη) στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της στο Μαρούσι, με εργαστήριο Φυσικής, Πληροφορικής, Βιβλιοθήκη, Αίθουσες Εκδηλώσεων. Στο αυτόνομο κτίριο Γυμνασίου τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να αθλούνται, να γυμνάζονται και να προπονούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ιονίου Σχολής, καθώς και στα γήπεδα του Σχολείου.

Οι καθηγητές-εκπαιδευτικοί και η διεύθυνση, που συναποτελούν το διδακτικό προσωπικό στο Γυμνάσιο, αποβλέπουν, μέσω του εκπαιδευτικού τους έργου, στην ανάπτυξη της πολύπλευρης προσωπικότητας κάθε παιδιού, θέτοντας στόχους που ενδυναμώνουν και εμπλουτίζουν την πολυδιάστατη αλλά και συναρπαστική εξέλιξη, ομάδας και ατόμου.

Τα διδακτήρια της ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ στη Φιλοθέη, στην οδό Κονίτσης 22, φιλοξενούν το Δημοτικό Σχολείο, το 1ο Γυμνάσιο, το Λύκειο και το International Baccalaureate του Σχολείου, ενώ στο Μαρούσι, στην οδό Αγ. Γερασίμου 5, λειτουργούν το Νηπιαγωγείο,  το 2ο Δημοτικό Σχολείο, καθώς και το 2ο Γυμνάσιο.

Ιόνιος Σχολή

ΙΟΝΙΟΣ ΣΧΟΛΗ
Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σχολείο: Σισμανογλείου 27-29, Μαρούσι, Τ. 210 613 6693
Δημοτικό Σχολείο, Γυμνάσιο, Γενικό Λύκειο & Ιnternational Baccalaureate: Λουκή Ακρίτα 10, Φιλοθέη, Τ. 210 685 7130

Leave a Reply