Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και στo πλαίσιo δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Μπάρμπα Στάθης, θυγατρική της Vivartia και μέλος του Ομίλου MIG, για μια ακόμη χρονιά σε συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί» υλοποίησαν πρόγραμμα για την κάλυψη αναγκών σίτισης των παιδιών που στηρίζει η Ένωση.

Για την ενέργεια αυτή η Μπάρμπα Στάθης δημιούργησε ένα video που αναδεικνύει τα διατροφικά οφέλη των λαχανικών και τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει η κατανάλωση τους. Το video προβλήθηκε τόσο στο youtube όσο και στη σελίδα του Μπάρμπα Στάθη στο Facebook προτρέποντας τους χρήστες να διαδώσουν το μήνυμα της σωστής διατροφής.

Στo πλαίσιo αυτής της ενέργειας η Μπάρμπα Στάθης προσφέρει 10.000 κιλά λαχανικά για τις καθημερινές ανάγκες σίτισης των παιδιών που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί».

Στον Μπάρμπα Στάθη βασικό μέλημα είναι η στήριξη των συνανθρώπων μας με προτεραιότητα στο παιδί και στην οικογένεια, συμβάλλοντας εμπράκτως στην κάλυψη αναγκών σίτισης και την στήριξη της Ελληνικής οικογένειας.

Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το video.

Λίγα λόγια για το «Μαζί για το Παιδί»Το «Μαζί για το Παιδί» είναι μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται από το 1996 για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών ετησίως εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης και των  σωματείων-μελών της είναι να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προγραμμάτων  για παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια

Leave a Reply