ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΡΕΑ: 3 ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΚΕΤΟΙ ΣΕ ΣΟΥΙΤΑ!

ΡΕΑΗ ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, προσφέρει σε 3 τυχερές νικήτριες έναν δωρεάν τοκετό στην πολυτελή της σουίτα!

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Κλινικής ΡΕΑ θα είναι ενεργός από την Παρασκευή 12 Μαΐου έως τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017. Συμπεριλαμβάνει έξοδα τοκετού (φυσιολογικό τοκετό ή καισαρική τομή) και διαμονή σε σουίτα, δώρο αξίας 10.000€.

Για να λάβετε συμμετοχή, μπείτε στη σελίδα της ΡΕΑ στο facebook (@reamaternity) και ακολουθήστε τα βήματα της εφαρμογής εδώ. Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν στη σελίδα της κλινικής τη Δευτέρα 22/5.

Αξίζετε μια μοναδική εμπειρία τοκετού…

Αξίζετε μια μοναδική εμπειρία τοκετού και οι άνθρωποι στην Κλινική ΡΕΑ σας την προσφέρουν! Η Κλινική ΡΕΑ προσφέρει σε κάθε μητέρα και νεογνό υψηλή ποιότητα ιατρικών ξενοδοχειακών υπηρεσιών και εξατομικευμένη νοσηλευτική φροντίδα. Τόσο οι ιατροί όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκονται κοντά σας κάθε στιγμή, παρέχοντάς σας ασφάλεια και ποιότητα σε κάθε παρεχόμενη υπηρεσία.

Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις της ΡΕΑ, της πλέον σύγχρονης κλινικής της Ελλάδας, οι άνθρωποί της δημιούργησαν για εσάς ευχάριστους και ζεστούς χώρους με μοντέρνα διακόσμηση. Όλα τα δωμάτια νοσηλείας διαθέτουν ανέσεις ξενοδοχείου πέντε αστέρων, ενώ υποστηρίζουν εξειδικευμένες μαιευτικές υπηρεσίες, όπως το rooming-in, ανεξαρτήτως κατηγορίας δωματίου.

_MG_0002

Στη σουίτα της Κλινικής ΡΕΑ θα απολαύσετε στο έπακρο τις πρώτες τρυφερές στιγμές με το μωρό σας! Ο σεφ της Κλινικής θα επιμεληθεί προσωπικά για τη σωστή σας διατροφή κατά τη διάρκεια της παραμονής σας εκεί, προσφέροντας μια ευρεία επιλογή γευμάτων τόσο για εσάς όσο και τον συνοδό σας. Η σουίτα διαθέτει ένα άνετο σαλόνι υποδοχής φίλων και συγγενών, που απομονώνεται από τον προσωπικό σας χώρο. Επιπλέον, διαθέτει δύο μπάνια, δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ, παρακλίνιο μόνιτορ, τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας και μια εκπληκτική θέα στο Σαρωνικό και στο καταπράσινο πάρκο του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου.

_MG_0001

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό κάνοντας κλικ εδώ.

REA-LOGO-TRANSPARENT

ΡΕΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ Μ.Χ.Θ.Δ. KΛΙΝΙΚΗ Α.Ε.
Λ. Συγγρού 383 & Πεντέλης 17, 175 64 Π. Φάληρο, Αθήνα
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 9495000 – Fax: 210 9495999
E-mail: info@reamaternity.gr

Leave a Reply