ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ BΑBY

Δύο κύκλους συναντήσεων με τη Μαρία Ανδρεουλάκη για γονείς και μωρά προσφέρει ο Kinitiras Studio: Προετοιμασία για εγκυμοσύνη και τοκετό και πρώτοι μήνες με το μωρό.

-Κύκλος συναντήσεων για έγκυες και ζευγάρια, όπου θα μοιραστούν στην θεωρία και στην πράξη τρόπους να απολαύσουν την περίοδο της εγκυμοσύνης και να προετοιμαστούν με τον καλύτερο τρόπο για μια ικανοποιητική εμπειρία τοκετού. Ανοιχτός σε έγκυες ή γυναίκες που σκέφτονται μια εγκυμοσύνη, όπως και σε ζευγάρια.
Οι συναντήσεις περιλαμβάνουν: Ήπιες, ασφαλείς ασκήσεις· απλές και ασφαλείς τεχνικές μασάζ και αυτομασάζ· δουλειά με την αναπνοή, τη φωνή και το σώμα· θέσεις, στάσεις και άλλες φυσικές πρακτικές ανακούφισης (μασάζ, χρήση νερού, μπάλα τοκετού, αναπνοή, κτλ) για τον τοκετό· θέσεις ύπνου· συζητήσεις, πηγές, επιλογές

-Κύκλος συναντήσεων για μαμάδες/μπαμπάδες με τα μωράκια τους όπου θα μοιραστούν στην θεωρία και στην πράξη τρόπους να απολαύσουν τους πρώτους μήνες της ζωής με το μωρό τους και να εξετάσουν διάφορες επιλογές για θέματα που τους απασχολούν. Μαμάδες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, παππούδες, θείες, θείοι ευπρόσδεκτοι!
Οι συναντήσεις περιλαμβάνουν: Ασκήσεις επαναφοράς· απλές τεχνικές μασάζ τόσο για τη μαμά, όσο και για το μωράκι· νανουρίσματα και άλλα τραγούδια από διάφορα μέρη του κόσμου· συζήτηση, πηγές, ανταλλαγή απόψεων

Κύκλος συναντήσεων προετοιμασίας για εγκυμοσύνη & τοκετό 150 ευρώ (10 συναντησεις εως 18/12)
Κύκλος συναντήσεων γονέων-μωρού 150 ευρώ (10 συναντησεις εως 18/12)
230 ευρώ και για τους 2 κύκλους

Από τις 17 Οκτωβρίου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου

Kinitiras Studio - Athens, Greece

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Studio
Artistic Residency Centre
Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
Αθήνα 11742
– – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Τηλ: 210.9248 328
email:[email protected]

Η Μαρία Ανδρεουλάκη είναι βοηθός μητρότητας και εκπαιδεύτρια βοηθών μητρότητας (φορείς εκπαίδευσης: Michel Odent, Gloria Lemay και DONA International), και ασκεί τις θεραπευτικές τεχνικές του Ρέικι, της ρεφλεξολογίας και του Gentle Bio-energetics. Εδώ και 15 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο της περιγεννητικής υγείας, μέσα από διοργάνωση ομάδων, εκδηλώσεων, δράσεων, σεμιναρίων, συνεδρίων, ημερίδων σχετικών με τη γέννηση, την οικογένεια, τη δυάδα μητέρα-βρέφος. Είναι ενεργό μέλος πολλών σχετικών ομάδων σε όλη την Ελλάδα, και επίσημη Ελληνίδα εκπρόσωπος διεθνών οργανισμών και δικτύων που δραστηριοποιούνται σε θέματα περιγεννητικής υγείας και ιδιαίτερα της διαφύλαξης των δικαιωμάτων μητέρας-βρέφους, και της επαρκούς ενημέρωσης πάνω στις επιλογές φροντίδας τους.

Leave a Reply