ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

στήθος

Για να τιμήσει τη Γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 14 Μαΐου, ο Σύνδεσμος Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος και Μέριμνας Υγείας «Κωστάκης Μεσογίτης» διοργανώνει δύο ενημερωτικές ομιλίες στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στις 6 το απόγευμα.

Οι ομιλίες θα έχουν θέμα:

  • «Καρκίνος του Μαστού: Πρόληψη, Διάγνωση, Αντιμετώπιση», από τον κ. Ηλία Λάππα, Χειρουργό Ογκολόγο-Μαστολόγο, Επίτιμο Μέλος του Συνδέσμου

  • «Οφέλη θηλασμού», «Σχέση μητρικού θηλασμού και καρκίνου του μαστού», «Δωρεά μητρικού γάλακτος» από την ομάδα της Ειδικής Μονάδας Μητρικού Θηλασμού-Τράπεζας Γάλακτος του Νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενες θα μπορέσουν να κλείσουν ραντεβού για μια προληπτική εξέταση μαστού, που θα πραγματοποιήσει ο κος Λάππας στα Δημοτικά Ιατρεία της Μεταμόρφωσης (Ηρακλείου 21 & Ελευθερίας 1). Αν είστε πάνω από 40 ετών, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε πρόσφατη μαστογραφία ή υπερηχογράφημα στην εξέταση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος (Χλόης και Οδυσσέως, Μεταμόρφωση)

Leave a Reply