ΘΗΛΑΖΩ, ΘΗΛΑ-ΖΕΙ

Τα Public σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ παρουσιάζουν τον πρώτο κύκλο συναντήσεων για μέλλουσες & νέες μαμάδες. Στη δεύτερη συνάντηση, την Τρίτη 18 Μαρτίου στις 12:00 στο χώρο εκδηλώσεων στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος, συζητάμε με τη συγγραφέα, Χ. Κοπανά, με αφορμή το βιβλίο της «Κορίτσια, θα γίνω  μάνα!» συζητάμε για το «θαύμα» του θηλασμού και προσπαθούμε να τον αγκαλιάσουμε πριν καν τον ζήσουμε. Μα παράλληλα, αγκαλιάζουμε κάθε διαφορετική γνώμη. 

THILAZO

Μαζί μας:

Η Κέλλυ Σώκου, δημοσιογράφος και blogger του 31ebdomades.blogspot.gr/

Η Ασπασία Σκουφίδη, ιδρύτρια της Playgroup Hellas και

Η Κατερίνα Ψυλλινάκη, από την ομάδα «Αττική», ομάδα υποστήριξης μητρικού θηλασμού & μητρότητας.

Να είστε όλες εκεί!

Κρατήστε τώρα τη θέση σας συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στο http://blog.public.gr/

Δείτε το event στο facebook εδώ

Δείτε το βιβλίο στο facebook εδώ. 

Public Συντάγματος

Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος
10563, Αθήνα
 
Λίγα λόγια για το βιβλίο 
 
Η εγκυμοσύνη, ο τοκετός και η άφιξη ενός μωρού μέσα από ένα προσωπικό ημερολόγιο με χιούμορ, ειλικρίνεια, πάθος και μικρές συμβουλές.

“Είμαι έγκυος. Οπότε, να τι σκέφτηκα: Θα κρατήσω τα χοντρά –σαν γεμιστά– βιβλία, γιατί μου είναι απαραίτητα, μα θα έχω και κάτι πιο ελαφρύ. Για μετά το φαγητό. Ίσως καμιά φορά και για πριν. Μα το θέλω για να χαμογελάσω. Να πάρω μια ανάσα. Να δεχτώ πόσο φυσιολογικό είναι αυτό που μου συμβαίνει. Να το αντιληφθώ σαν θαύμα, όχι σαν ιατρικό θέμα, και να το θαυμάζω κάθε στιγμή. Περιμένω να γεννήσω ένα παιδί. Ας μάθω και ας γελάσω μαζί. Αυτό θέλω και αυτό χρειάζομαι. Μπορώ να το έχω; Μπορείς, αφού το νιώθεις, σκέφτηκα. Και να, εδώ, μιλάω με λέξεις για όλα αυτά. Γράφω όσα θέλω να διαβάσω. Από ανάγκη και με πάθος. Μα πάνω απ’ όλα γιατί αυτό θα ήθελα να έκαναν και για μένα τώρα που είμαι έγκυος. Κι αν το κάνω για σας, το κάνω και για μένα. Και γι’ αυτό σας το αφιερώνω. Γιατί, χάρη σ’ εσάς, χάρη στη δική σας σκέψη, τα κατάφερα και το έγραψα. Με έναν τρόπο διαφορετικό από τον προφανή, το «γέννησα» και νιώθω πολύ τυχερή που μπορώ να το μοιράζομαι μαζί σας…” –Χριστίνα Κοπανά

Η Χριστίνα Κοπανά μοιράζεται τις εμπειρίες της από τη στιγμή που πρωτοείδε το θετικό τεστ εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννηση του μωρού της και τους πρώτους μήνες της ζωής του: οι ναυτίες, η πρώτη «κλοτσιά», οι υπέρηχοι, οι ιατρικές εξετάσεις, οι επισκέψεις στον γιατρό, η διατροφή, το άγχος να πάνε όλα καλά, τα συναισθήματα, η σχέση με τον σύντροφό μας, ο τοκετός, ο θηλασμός, οι πρώτες μέρες στο σπίτι, η ζωή μετά. Όλα όσα πρέπει να ξέρει μία έγκυος γυναίκα περιλαμβάνονται σε αυτό το βιβλίο, δοσμένα με χιούμορ και αμεσότητα αλλά και με μικρές και δοκιμασμένες συμβουλές, όπως ακριβώς τις μοιράζονται οι γυναίκες μεταξύ τους.

mana1

Leave a Reply