ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ YOLENINI

δημιουργικό εργαστήρι YoleniniΠόσες φορές δεν θελήσαμε ως γονείς να καθίσουμε σε ένα όμορφο μαγαζί για μεγάλους – και όχι πάλι παιδότοπο – ενώ παράλληλα τα παιδιά θα απασχολούνται δημιουργικά και με ασφάλεια στον ίδιο χώρο; Στο κατάστημα Yoleni’s Flagship Store στο Κέντρο μπορούμε να το κάνουμε όσο λειτουργεί το δημιουργικό εργαστήρι Yolenini για παιδιά ηλικίας 1-9 ετών σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό όμιλο Πόλκα-Φροέλεν. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αν επισκεφτούμε το Yoleni’s κάποια μέρα από την Τρίτη έως και την Κυριακή από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, θα μπορούμε να αφήσουμε τα παιδιά να απασχοληθούν στο πλαίσιο ενός από τα παρακάτω εργαστήρια.

Μετακινούμαι – Ταξιδεύω, από 7/3 έως 12/3 

Μέσα από θεατρικό παιχνίδι τα παιδιά μαθαίνουν τι είναι τα μέσα μεταφοράς και τι το εισιτήριο, ταξιδεύουν ακούγοντας σχετικές ιστορίες και κατασκευάζουν το δικό τους όχημα και το δικό τους εισιτήριο.

Κυκλοφοριακή αγωγή, από 14/3 έως 19/3

Τα παιδιά μαθαίνουν να κυκλοφορούν στον δρόμο με ασφάλεια, να αναγνωρίζουν τα οδικά σήματα και τα φανάρια και δημιουργούν ένα κολάζ με θέμα την πόλη.

25η Μαρτίου, από 21/3 έως 26/3 

Τα παιδιά θα μάθουν τι γιορτάζουμε εκείνη την ημέρα, θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς, θα γνωρίσουν τον πίνακα ζωγραφικής “Το κρυφό σχολειό” του Ν. Γύζη και θα φτιάξουν δάφνινα στεφάνια και ελληνικές σημαίες.

Ανακύκλωση, από 28/3 έως 2/4 

Ο στόχος του εργαστηρίου είναι να μάθουν τα παιδιά ποια προϊόντα ανακυκλώνονται και πώς αυτό συμβάλλει στην ποιότητα ζωής και στην προστασία του περιβάλλοντος. Παράλληλα, θα φτιάξουν μουσικά όργανα και άλλες κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά.

Εργαστήρι πηλού

Στις 11/3, 18/3 και 25/3 θα λειτουργεί και παιδικό εργαστήρι πηλού στο οποία τα παιδιά θα φτιάξουν μεταφορικά μέσα, βαζάκια με λουλούδια και τσαρούχια αντίστοιχα.

Δημιουργικό εργαστήρι Yolenini στο Yoleni’s Flagship Store, Σόλωνος 9, τηλ. 212 2223622

Leave a Reply