ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ ΝΤΟ# ΣΤΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΟ ΩΔΕΙΟ

Γερμανικά σε ΝΤΟ#Στο Χαλκηδόνιο Ωδείο τα γερμανικά συνδυάζονται με τη μουσικοκινητική, το θέατρο και τις κατασκευές σε ένα διαδραστικό εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 3-7 ετών, με τον τίτλο «Γερμανικά σε ΝΤΟ#». Στο πλαίσιο του εργαστηρίου, η Elli, η μικρή ελεφαντίνα, επικοινωνεί με τους μικρούς της φίλους, παίζει, τραγουδά και τους διαβάζει παραμύθια στα Γερμανικά.

Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τα Γερμανικά μέσα από το τραγούδι, την κίνηση, τα παιχνίδια, τα παραμύθια, το θεατρικό παιχνίδι και άλλες διασκεδαστικές δραστηριότητες που σκοπό έχουν να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά, να κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους και ταυτόχρονα να τα φέρουν σε επαφή με τη γερμανική γλώσσα και κουλτούρα.

Τα παιδιά προσχολικής και νηπιακής ηλικίας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στα γλωσσικά ακούσματα και μαθαίνουν τα Γερμανικά βιωματικά, χρησιμοποιώντας τα συναισθήματα και τις αισθήσεις τους, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που μαθαίνουν και τη μητρική τους γλώσσα. Γενικότερα, η εκμάθηση γλωσσών στη προσχολική ηλικία, όταν γίνεται με παιγνιώδη τρόπο και χωρίς καμία πίεση, βοηθάει τα παιδιά να αγαπήσουν την ξένη γλώσσα και να τη μάθουν με μεγαλύτερη ευκολία αργότερα.Παράλληλα, τους δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουν εξοικείωση με τη γλώσσα, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να αναπτύξουν το γλωσσικό τους αισθητήριο.

Κάθε γλώσσα κρύβει μέσα στις εκφράσεις της τον πολιτισμό της και τα παιδιά τον ανακαλύπτουν αβίαστα παίζοντας και διασκεδάζοντας. Ελάτε λοιπόν να διασκεδάσουμε μαζί και να περάσουμε το χρόνο μας δημιουργικά μαθαίνοντας Γερμανικά!

germanika2

Γερμανικά σε ΝΤΟ#

Δωρεάν Δοκιμαστικό Μάθημα

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στα τηλ.2102530080 και 2102856196

Υπεύθυνη εργαστηρίου: Θεοδωράκη Νικολέττα

Πάρτε μια γεύση στο ακόλουθο video!

Τα μαθήματα διεξάγονται κάθε Δευτέρα στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Μεταμόρφωσης (Σολωμού 56 τηλ. 2102856196 ) και κάθε Παρασκευή στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Ν.Φιλαδέλφειας (Δεκελείας 71 Ν.Φιλαδέλφεια τηλ. 2102530080).

Χαλκηδόνιο Ωδείο – Πρότυπο Μουσικό Εκπαιδευτήριο – Αναγνωρισμένο από το κράτος.

www.halkidonio.gr

info@halkidonio.gr

Facebook page : Χαλκηδόνιο Ωδείο

Leave a Reply