ΔΩΡΕΑΝ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤH BABYFEAT

Στο πλαίσιο των δράσεων της ΑΜΚΕ BabyFeat για την στήριξη οικογενειών με παιδιά, παρέχονται στο χώρο της, Αλκμήνης 16, Κάτω Πετραλώνα, δωρεάν ατομικές συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης από ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια. Οι συνεδρίες ξεκίνησαν 12/01/2015 και απευθύνονται σε γονείς που επιθυμούν να λάβουν στήριξη για θέματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητά τους. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 6940518092 και στο 210-4835152 από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-15:00.
Η ψυχολόγος / ψυχοθεραπεύτρια Τατιάνα Τύρου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο ψυχιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Μεταξά και στο Ψ.Ν.Α Δαφνί. Έχει εργαστεί εθελοντικά στο Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιών και Οικογένειας, στο ΚΕ.Θ.Ε.Α. Νόστος, στους Γιατρούς του Κόσμου και τα τελευταία δύο χρόνια αποτελεί ενεργό μέλος του Δικτύου Αλληλεγγύης και Ψυχολογικής Υποστήριξης-ΣυνΎπαρξη. Επίσης εκπαιδεύεται στη Συστημική Θεραπεία.
 
To BabyFeat είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που ιδρύθηκε το 2011 και λειτουργεί το “Κέντρο Ανταλλαγής Παιδικών Ειδών” στα Κάτω Πετράλωνα, όπου οικογένειες ανταλλάζουν τα παιδικά τους είδη καθημερινά, χωρίς γραφειοκρατία και διακρίσεις. Από την διαλογή των παιδικών ειδών όσα δεν μπορούν να δoθούν σε οικογένειες μετατρέπονται σε υλικά για το “Εργαστήριο Επαναχρησιμοποίησης Παιδικών Ειδών” όπου ενισχύονται η μάθηση, η δημιουργικότητα και η αειφόρο ανάπτυξη ώς τρόπος ζωής. 
 

Leave a Reply