ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ NIVEA SUN

NIVEAΠλέον οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι το καλοκαίρι «δεν πηγαίνεις πουθενά χωρίς το αντηλιακό σου». Και ευτυχώς, διότι η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει βλάβες στην επιδερμίδα. Αυτό που πιθανόν δεν γνωρίζουμε είναι ότι η επιδερμίδα των μωρών και των παιδιών συμπεριφέρεται εντελώς διαφορετικά από αυτή των ενηλίκων, γιατί έχει εντελώς διαφορετικά βιολογικά χαρακτηριστικά· στα μωρά, οι μηχανισμοί αυτοπροστασίας δεν έχουν αναπτυχθεί πλήρως, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά έχουν μεν πιο ανθεκτική επιδερμίδα, αλλά χρειάζονται προϊόντα αδιάβροχα, καθώς βρίσκονται… συνεχώς μέσα στο νερό! Η NIVEA, εδώ και 100 χρόνια, απαντάει με αγάπη στις ανάγκες των μωρών, των παιδιών και των γονιών τους. Οι ειδικοί της NIVEA SUN αναπτύσσουν προϊόντα αντηλιακής φροντίδας προσαρμοσμένα στα διαφορετικά βιολογικά χαρακτηριστικά, αλλά και στον τρόπο ζωής της κάθε ηλικίας.

Τα προϊόντα NIVEA SUN Babies & Kids Sensitive Protect 5 σε 1 SFP 50+, κατάλληλα από 6 μηνών και πάνω, προσφέρουν πολύ υψηλή  προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB, είναι έξτρα ανθεκτικά στο νερό και απορροφώνται πανεύκολα. Οι συνθέσεις τους είναι παιδιατρικά εγκεκριμένες και κατάλληλες ακόμη και για ευαίσθητες επιδερμίδες.
Διατίθενται σε τρεις πρακτικές συσκευασίες: Trigger Spray, Spray και Μπουκάλι.Υπάρχει η σειρά NIVEA SUN Kids Protect & Care, που εστιάζει στην προστασία της  επιδερμίδας παιδιών άνω των 3 ετών. Τα προϊόντα της προσφέρουν άμεση προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, είναι έξτρα ανθεκτικά στο νερό και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Είναι και αυτά συμβατά με την παιδική επιδερμίδα και παιδιατρικά εγκεκριμένα.
Διατίθενται σε τέσσερις πρακτικές συσκευασίες: Trigger Spray, Spray, Μπουκάλι και το σούπερ βολικό Roll On.

Η σύνθεση όλων των αντηλιακών της NIVEA SUN είναι σε μεγάλο ποσοστό βιοδιασπώμενη και σέβεται τη θάλασσα!
www.nivea.gr /Facebook: niveagreece / Instagram: niveagreece

Leave a Reply