ECOS: ΜΙΑ ΑΓΝΗ, ΔΙΑΦΑΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ

Έχοντας κατακτήσει ηγετική θέση σε όλο τον κόσμο στο τομέα των πράσινων απορρυπαντικών και καθαριστικών προϊόντων, έφτασαν και στην Ελλάδα τα διάφανα προϊόντα ECOS.

Τα προϊόντα ECOS, που κατασκευάζονται από την εταιρεία Earth Friendly Products του Έλληνα ομογενή και πρωτοπόρου χημικού ερευνητή Ευτύχιου Βλαχάκη, καλύπτουν όλες τις καθημερινές ανάγκες ενός σπιτιού  και της προσωπικής περιποίησης. Αποτελεσματικά και με διάφανο τρόπο χαρίζουν μία ξεχωριστή εμπειρία μιας και τα ίδια τα προϊόντα είναι διάφανα χωρίς χημικά χρωστικά και τοξικά κατάλοιπα. Με συστατικά που προέρχονται σχεδόν αποκλειστικά από φυτικές πρώτες ύλες  με φυσικά, εκπληκτικά, βιολογικά αρώματα μας ταξιδεύουν απρόσμενα  στην πιο αγνή και γνήσια αίσθηση της  Φύσης .

Τα ECOS, προϊόντα υψηλής τεχνογνωσίας με μηδενικά τοξικά κατάλοιπα, απόλυτα φιλικά και ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, είναι διπλής ή ακόμη και τετραπλής συμπύκνωσης ώστε να επιτυγχάνεται μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα αλλά και οικονομία στη χρήση. Ολόκληρη η σειρά προϊόντων ECOS είναι απαλλαγμένη από τοξίνες και επιβλαβή συστατικά όπως από 1,4- διοξάνιο, φορμαλδεΰδη, φωσφορικά, καυστικά, λευκαντικά χλωρίου, κ.ά.

Η αναγνώριση  και  η πολλαπλή επιβράβευση των ECOS σε παγκόσμιο επίπεδο  ως πραγματικά πράσινα προϊόντα, τόσο  για την ποιότητα τους όσο και για τον τρόπο παρασκευής τους, έρχεται να συμπληρώσει τις διακρίσεις που έχει λάβει η εταιρεία παραγωγής των Earth Friendly Products, εταιρεία – σύμβολο στον τομέα των υπεύθυνων περιβαλλοντικά επιχειρήσεων παγκοσμίως. Ανήκει στις 100 πιο πράσινες εταιρείες της Αμερικής, έχοντας αποσπάσει πρόσφατα την ανώτατη διάκριση της μηδενικής εκπομπής ενεργού άνθρακα, κάτι που πολύ λίγες εταιρείες παγκοσμίως έχουν καταφέρει.

Τα προϊόντα ECOSτης Earth Friendly Products χαρίζουν μία διάφανη εμπειρία στο σπίτι ενώ παράλληλα συμπράττουν στην προστασία του περιβάλλοντος, την εξοικονόμηση ενέργειας και την ποιότητα ζωής που είναι μία υπόθεση όλων μας τόσο για το Αύριο αλλά κυρίως για το Σήμερα.

Προϊόντα ECOS  στην ελληνική αγορά:

Laundry Products
ECOS Laundry Liquid  MAGNOLIA & LILY
ECOS Laundry Liquid  ORGANIC LAVENDER
ECOS Laundry Liquid  FRAGRANCE FREE
ECOS 4X Concentrate  FRAGRANCE FREE
ECOS 4X Concentrate  ORGANIC LAVENDER
ECOS Baby Laundry Liquid  ORGANIC LAVENDER & CAMOMILE
DISNEY Baby ECOS Laundry Liquid  ORGANIC LAVENDER & CAMOMILE
ECOS Laundry Detergent Pods  FRAGRANCE FREE
OXO BRITE Laundry Booster Pods  FRAGRANCE FREE
Dishwashing Products
ECOS Hand Dishwashing Liquid  ALMOND
ECOS Hand Dishwashing Liquid  ORGANIC GRAPEFRUIT
ECOS Hand Dishwashing Liquid  ORGANIC LAVENDER
ECOS Dishwasher Gel with Rinse Aid  FRAGRANCE FREE
ECOS Dishwasher Gel  with Rinse Aid  ORGANIC LAVENDER
Wave Automatic Dishwasher Pods  FRAGRANCE FREE
Household Cleaning Products
ECOS All Purpose Cleaner  NATURAL ORANGE
ECOS All Purpose Cleaner  NATURAL PARSLEY
Hand Soap
ECOS HandSoap  ORGANIC LEMONGRASS
ECOS Handsoap  ORGANIC LAVENDER

ecos products _ family

Επισκεφθείτε το www.ecos.com και ανακαλύψτε και μόνοι σας, γιατί το να ακολουθείς την «πράσινη» φιλοσοφία, δεν είναι πολυτέλεια .

Earth Friendly Products

www.ecos.com  

«Αναπτύσσοντας οικολογική συνείδηση, υπεύθυνη στάση απέναντι στον εαυτό μας αλλά και στις επόμενες γενιές δημιουργήσαμε και χρησιμοποιούμε τη σειρά των προϊόντων ΕCOS»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ EARTH FRIENDLY PRODUCTS: Ο προσανατολισμός και η δυνατότητα να διατηρείς την οικογένεια σου ασφαλή και παράλληλα να προστατεύεις το περιβάλλον, δεν αποτελεί πολυτέλεια. Μ ’αυτήν την φιλοσοφία ο Έλληνας ομογενής, χημικός ερευνητής Ευτύχιος Βλαχάκης  ίδρυσε το 1967, την Earth Friendly Products και αφοσιώθηκε στο να παρέχει φυτικής προέλευσης και υψηλής ποιότητας καθαριστικά προϊόντα χωρίς τη χρήση τοξικών βαφών και συντηρητικών τα οποία χρησιμοποιούνται στα συμβατικά απορρυπαντικά. Η Earth Friendly Products, έχοντας τις δικές της μονάδες παραγωγής μπορεί και διατηρεί χαμηλό το κόστος των προϊόντων της, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, διασφαλίζει τα κριτήρια του ποιοτικού ελέγχου και δεσμεύεται απόλυτα για την ανάπτυξη της αειφορίας. Αποτέλεσμα αυτής της φιλοσοφίας είναι η ανακήρυξη της Earth Friendly Products ως η εταιρεία «Επίτευξης Μηδενικής Περιβαλλοντικής Επιβάρυνσης» (Μηδενικό Ισοζύγιο Άνθρακα) για το 2013. Έχει λάβει πολλές πιστοποιήσεις και επιβραβεύσεις, καθώς χρησιμοποιεί ανανεώσιμη ηλιακή, αιολική και χαμηλής επίπτωσης υδροηλεκτρικής ενέργειας. Η προστασία του περιβάλλοντος, η εξοικονόμηση ενέργειας και η ποιότητα ζωής είναι υπόθεση όλων.

Leave a Reply