ΔΙΑΦΑΝΑ TIPS ΑΠΟ ΤΑ ECOS: ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΑΣ

Η βαλίτσα των καλοκαιρινών διακοπών είναι πάντα μία ευχάριστη διαδικασία γιατί τότε αρχίζει πραγματικά το ταξίδι!

Δεν έχει σημασία το πόσες  μέρες θα πάτε διακοπές αλλά με την πραγματική σας διάθεση για απόδραση. Τα προϊόντα ECOS,τα αγνά και διάφανα καθαριστικά προϊόντα της Earth Friendly Products, είναι εδώ για να βοηθήσουν τους ταξιδιώτες με μικρές χρηστικές συμβουλές αλλά και λύσεις.

Πάμε λοιπόν!

  1. Ξεκινήστε την διαδικασία προετοιμασίας των αποσκευών αρκετές μέρες νωρίτερα. Δώστε αέρα διακοπών στο σπίτι, μεταδώστε ευχάριστη διάθεση σε όλους.
  1. Ετοιμάστε μία αναλυτική λίστα των πραγμάτων που πιστεύετε ότι θα χρειαστείτε. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε ποια είναι αυτά που πραγματικά χρειάζεστε.
  1. Επιλέξτε ρούχα που να μπορούν να ταιριάξουν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν πάνω από ένα look αλλά και αρκετά μαγιό και καφτάνια για να νοιώθετε άνετα και περιποιημένη. Π.Χ.: all time classic λευκό t-shirt, ένα jean, μία ζακέτα μπεζ που ταιριάζει με τα πάντα και ανταποκρίνεται άψογα στα καλοκαιρινά μελτέμια. Κυρίως διαλέξτε λεπτά ρούχα που δεν πιάνουν χώρο και είναι εύκολο να πλυθούν αν χρειασθεί στον όχι και τόσο βολικό χώρο των «σπιτιών» των διακοπών! Πάνω από όλα διαλέξτε ένα αγνό διάφανο υπερσυμπυκνωμένο ECOS απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων, το οποίο εκτός από το πλυντήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για πλύσιμο στο χέρι. Χωρίς τοξικά κατάλοιπα, εξαιρετικά αποτελεσματικό σε όλα τα υφάσματα και σε όλες τις θερμοκρασίες, διατηρεί ζωντανά τα χρώματα και πολύ μαλακά τα ρούχα με το μαλακτικό που περιέχει.
  1. Ακόμα και αν φύγετε για αρκετές μέρες, πάρτε μόνο ΜΙΑ πετσέτα θαλάσσης ώστε να μην βαρύνουν οι αποσκευές σας και να μην χάσετε επωφελή χώρο. Πάλι το απορρυπαντικό ECOS θα είναι εκεί για να κρατήσει τις πετσέτες μαλακές και καθαρές είτε τις πλύνετε στο χέρι είτε στο πλυντήριο.
  1. Αν είστε γονείς, κάντε μία ξεχωριστή πάνινη τσάντα με τα παιχνίδια θαλάσσης και μία με τα παιχνίδια που θα χρειαστούν για τις ελεύθερες ώρες ώστε να μην χάνετε ώρα κατά την διάρκεια των διακοπών και να είναι πιο εύκολο στο κουβάλημα. Το ECOS, αγνό και διάφανο υγρό πιάτων για πλύσιμο στο χέρι, μπορεί να βοηθήσει στον καθαρισμό και των παιχνιδιών και των σετ φαγητού των παιδιών, φροντίζοντας για ένα αποτέλεσμα τέλειο χωρίς τοξικά κατάλοιπα.
  1. Επιλέξτε να πάρετε μαζί σας καλλυντικά σε μικρές συσκευασίες και μην υπερβάλλετε με την επιχείρηση παπούτσια: Σαγιονάρες, σανδάλια, εσπαντρίγιες και πλατφόρμες σε ουδέτερο χρώμα.
  1. Πριν φτιάξετε την βαλίτσα σας, τοποθετήστε τα ρούχα διπλωμένα πάνω στο κρεβάτι ώστε να κάνετε τον τελευταίο έλεγχο ότι είστε καλυμμένοι.

Επισκεφθείτε το www.ecos.com και ανακαλύψτε και μόνοι σας, γιατί το να ακολουθείς την «πράσινη» φιλοσοφία, δεν είναι πολυτέλεια .

efp logo

Earth Friendly Products

www.ecos.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ECOS

Έχοντας κατακτήσει ηγετική θέση σε όλο τον κόσμο στο τομέα των πράσινων απορρυπαντικών και καθαριστικών προϊόντων, έφτασαν και στην Ελλάδα τα διάφανα προϊόντα ECOS.

Τα προϊόντα ECOS, που κατασκευάζονται από την εταιρεία Earth Friendly Products του Έλληνα ομογενή  και πρωτοπόρου  χημικού ερευνητή Ευτύχιου Βλαχάκη, καλύπτουν  όλες τις καθημερινές ανάγκες ενός σπιτιού  και της προσωπικής περιποίησης . Αποτελεσματικά και με διάφανο τρόπο χαρίζουν μία ξεχωριστή εμπειρία μιας και τα ίδια τα προϊόντα είναι διάφανα χωρίς χημικά χρωστικά και τοξικά κατάλοιπα. Με συστατικά που προέρχονται σχεδόν αποκλειστικά από φυτικές πρώτες ύλες με  φυσικά, εκπληκτικά, βιολογικά αρώματα  μας ταξιδεύουν απρόσμενα  στην πιο αγνή και γνήσια αίσθηση της  Φύσης .

Τα προϊόντα ECOS της Earth Friendly Products χαρίζουν μία διάφανη εμπειρία στο σπίτι ενώ παράλληλα συμπράττουν στην προστασία του περιβάλλοντος, την εξοικονόμηση ενέργειας και την ποιότητα ζωής που είναι μία υπόθεση όλων μας τόσο για το Αύριο αλλά κυρίως για το Σήμερα.

 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ EARTH FRIENDLY PRODUCTS

Ο προσανατολισμός και η δυνατότητα  να διατηρείς την οικογένεια σου ασφαλή και παράλληλα να προστατεύεις το περιβάλλον , δεν αποτελεί πολυτέλεια. Μ ’αυτήν την φιλοσοφία ο Έλληνας ομογενής, χημικός ερευνητής Ευτύχιος Βλαχάκης ίδρυσε το 1967, την Earth Friendly Products και αφοσιώθηκε στο να παρέχει φυτικής προέλευσης και υψηλής ποιότητας καθαριστικά προϊόντα, χωρίς τη χρήση τοξικών βαφών και συντηρητικών τα οποία χρησιμοποιούνται στα συμβατικά απορρυπαντικά. Η Earth Friendly Products, έχοντας τις δικές της μονάδες παραγωγής μπορεί και διατηρεί χαμηλό το κόστος των προϊόντων της, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, διασφαλίζει τα κριτήρια του ποιοτικού ελέγχου και δεσμεύεται απόλυτα για την ανάπτυξη της αειφορίας. Αποτέλεσμα αυτής της φιλοσοφίας είναι η ανακήρυξη της Earth Friendly Products ως η εταιρεία «Επίτευξης Μηδενικής Περιβαλλοντικής Επιβάρυνσης» (CARBONNEUTRAL) από  το 2013 και για μία ακόμη χρονιά ,από τον κρατικό οργανισμό προστασίας περιβάλλοντος Αμερικής, ως ο ασφαλέστερος παραγωγός πράσινων καθαριστικών προϊόντων (2015 Safer Choice Partner of the Year Award Winners). Έχει λάβει πολλές πιστοποιήσεις και επιβραβεύσεις, καθώς χρησιμοποιεί ανανεώσιμη ηλιακή, αιολική και χαμηλής επίπτωσης υδροηλεκτρική ενέργεια. Η προστασία του περιβάλλοντος, η εξοικονόμηση ενέργειας και η ποιότητα ζωής είναι υπόθεση όλων.

«Αναπτύσσοντας οικολογική συνείδηση, υπεύθυνη στάση απέναντι στον εαυτό μας αλλά και στις επόμενες γενιές δημιουργήσαμε και χρησιμοποιούμε τη σειρά των προϊόντων ΕCOS»

Leave a Reply