ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!

Θα είναι μαζί μας ο Μικρός πρίγκιπας, το Γκρούφαλο, ο Σκρουτζ, ο Ρένος, η Φαντασία, οι βοηθοί του Αι-Βασίλη, ένα σωρό καλικάντζαροι και εκατοντάδες  χιλιάδες Αγιοβασίληδες! Πού θα χωρέσουν όλοι αυτοί; Ε, κάτω από το δέντρο! Γιατί όλοι αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές στις πιο όμορφες ιστορίες που θα διαβάσουμε αυτά τα Χριστούγεννα από τις Εκδόσεις Πατάκη!

Βιβλία που θα κάνουμε δώρο ο ένας στον άλλον, για να μειώσουμε λίγο τη μεταξύ μας απόσταση και να νιώσουμε μετά από καιρό με τη ζεστασιά τους, πιο κοντά από ποτέ!

Τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει, τίποτα δεν μπορεί να μας ρίξει τη διάθεση όσο κρατάμε στα χέρια μας ένα καλό βιβλίο. Οι Εκδόσεις Πατάκη προτείνουν βιβλία που θα… ξορκίσουν το κακό και θα αλλάξουν τη διάθεση μας! Πολύχρωμες ιστορίες γεμάτες εκπλήξεις, περιπέτειες, ταξίδια, αυθεντική λογοτεχνία και μπόλικη αισιοδοξία. Ακριβώς ό,τι έχουμε ανάγκη!

Η μουσική θα δυναμώσει φέτος το ανοσοποιητικό μας!

Τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη ευκαιρία να μεταμορφώσουμε τη διάθεση του παιδιού μας! Και οι Εκδόσεις Πατάκη είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι σε αυτήν μας την προσπάθεια.Εδώ και χρόνια πρωτοπορούν στην κατηγορία των ηχητικών βιβλίων με μια απίστευτη συλλογή διαλεγμένη ειδικά για να… ξεσηκώνει ακόμα και τους πιο μικρούς αναγνώστες!

Και φυσικά, κάθε σπίτι πρέπει να έχει βιβλία για τα παιδιά που -αυτές τις μέρες- νιώθουν την ανάγκη να… ξεδιπλώσουν τα συναισθήματα αλλά και τα ταλέντα τους!

Οικογένειά μας, οι ιστορίες!

Mπορεί να μην καταφέρουμε φέτος να μαζευτούμε όλοι γύρω από το ίδιο τραπέζι, σίγουρα όμως θα καταφέρουμε να ενώσουμε τις σκέψεις μας μέσα από τις πιο ωραίες λογοτεχνικές ιστορίες! Βιβλία που αγαπήθηκαν και αγαπιούνται, σε προσεγμένες και καλαίσθητες εκδόσεις που θέλουν όλοι να έχουν και καλαίσθητες εκδόσεις που θέλουν όλοι να έχουν στη βιβλιοθήκη τους…

Φέτος βάζουμε όλοι μάσκες… ηρώων!

Tι γίνεται όταν οι ιστορίες είναι τόσο συναρπαστικές που δεν θέλουμε να τελειώσουν; Γεννιούνται οι… ΣΕΙΡΕΣ! Στις σειρές, τα παιδιά ταυτίζονται με τους ήρωές τους και δεν σταματάνε να διαβάζουν το ένα βιβλίο μετά το άλλο. Και κάπως έτσι, το παιδί σας καταφέρνει να χτίσει ακόμη περισσότερο τη σχέση του με το διάβασμα!

Tι κι αν η πανδημία θέλει να μας κλείσει σπίτι; Εμείς, θα κλειστούμε στα βιβλία!

Δείτε εδώ τα 365 βιβλία που προτείνουν οι Εκδόσεις Πατάκη γι’ αυτά τα Χριστούγεννα και γνωριστείτε με τους 135 συγγραφείς τους!

Φέτος είπαμε, τίποτα δε θα μας περιορίσει. Θα κλειστούμε στα βιβλία και θα ανοίξουμε τις χιλιάδες πόρτες του μυαλού μας!

Leave a Reply