ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ

Στο πλαίσιο του κύκλου βιωματικών σεμιναρίων «Τα κινητικά ορόσημα και η λειτουργία τους στην βρεφική ανάπτυξη», ο παιδίατρος Ιορδάνης Πρ. Παπαδόπουλος σε συνεργασία με το Child’ Space Athens οργανώνουν δύο σύντομες ομιλίες με θέματα που αφορούν την κινητική ανάπτυξη και περιλαμβάνουν πρακτικό εργαστήρι για βρέφη και τους γονείς τους. Αναλυτικά:

  • Παρασκευή 27 Μαΐου, 11.00 π.μ.: «Tummy time ή αλλιώς ξαπλώνοντας τα βρέφη μπρούμυτα: είναι η καλύτερη θέση για παιχνίδι;» Θα μιλήσουμε για τα οφέλη της μπρούμυτα θέσης στην καθημερινότητα των βρεφών και για το πώς θα βοηθήσετε το βρέφος σας να απολαμβάνει αυτή τη θέση με άνεση ανάλογα με την ηλικία του.( για βρέφη έως 6 μηνών)
  • Σάββατο 28 Μαΐου, 11 π.μ. : «Ανεξάρτητο κάθισμα-τα βρέφη “επίσημα μέλη” του κοινωνικού συνόλου» Πότε τα βρέφη είναι “έτοιμα” να καθίσουν; Mπορούμε να τοποθετούμε τα βρέφη στην καθιστή θέση με υποστήριξη; Kαι πότε μιλάμε για μία πλήρως λειτουργική καθιστή θέση; Σε αυτά και σε άλλα ερωτήματα γύρω από το θέμα θα απαντήσουμε σε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση. ( για βρέφη από 6 μηνών)

Twin-Baby-Playing-Each-Other

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θυμηθείτε να φέρετε προαιρετικά ένα σεντονάκι για να ξαπλώσει το βρέφος σας.

Εισηγήτρια: Mάρθα Κλουκίνα, Δασκάλα Κίνησης και Σύμβουλος Κινητικής Ανάπτυξης, Certified Child’Space Practitioner, www.childspaceathens.gr
Δηλώσεις συμμετοχής: 6936.79.31.32, 2112168923
Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν
Χώρος: Παιδιατρείο Ιορδάνη Παπαδόπουλου,Ρήγα Φεραίου 32, Ν.Ψυχικό (έναντι αθλητικού κέντρου)

Κατά την προσέλευσης σας στο χώρο του σεμιναρίου θα έχετε μία ενημέρωση για προϊόντα προσωπικής φροντίδας της μαμάς και του μωρού των εταιριών ΒΙΟLANE και ΑΜΕDA, καθώς και τη δυνατότητα να προμηθευτείτε δείγματα δωρεάν. ​ ​​

Μάρθα Κλουκίνα, Δασκάλα Κίνησης-Σύμβουλος Κινητικής Ανάπτυξης
Certified Child’Space Practitioner
M: +30.6945.464.097
W: ​www.childspaceathens.gr
​F​: ​ ​Child’Space Athens 

Leave a Reply