Η ΤΡΙΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

Περισσότεροι από 60 εκθέτες και χιλιάδες υλικά φιλοξενούνται για 3 ημέρες σε 2.000 τ.μ. στη μοναδική έκθεση ειδών χειροτεχνίας στην Ελλάδα! Η 3η Χειροτέχνικα είναι γεγονός και θα λάβει χώρα στον Εκθεσιακό Χώρο του Σ.Ε.Φ, από 1-3 Νοεμβρίου 2013, με ελεύθερη είσοδο.
Είδη ραπτικής, πλεξίματος και κεντήματος, υλικά για φυσικά καλλυντικά, κεριά και σαπούνια, υλικά για κόσμημα, είδη hobby, υλικά για ψηφιδωτό και ζωγραφική, κηπουρική, ντεκουπάζ, scrapbooking, διακοσμητικά, υλικά συσκευασίας, ραπτομηχανές, ειδικό εξοπλισμό, αλλά και βιβλία, μαθήματα και σχολές, gadgets και νέα προϊόντα, είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που θα βρουν και φέτος στέγη στη μεγαλύτερη γιορτή χειροποίητου στην Ελλάδα.
Από την 1η έως και 3 Νοεμβρίου, τον εκθεσιακό χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο θα καταλάβουν περισσότεροι από 60 επαγγελματίες έμποροι υλικών και εξοπλισμού που καλύπτουν το ευρύ φάσμα του χειροποίητου, καθώς και εργαστήρια, επαγγελματικές σχολές και αντιπρόσωποι. Οι λάτρεις του DIY θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα νέα του χώρου, αλλά και να προμηθευτούν τα απαραίτητα για τη δική τους αγαπημένη ενασχόληση και να πάρουν ιδέες για χειροποίητα δώρα και στολίδια, ειδικά εν όψει των Χριστουγέννων!
Για να δείτε αναλυτικά τους εκθέτες της Χειροτέχνικα επισκεφτείτε: www.xeirotexnika.gr
Σύντομα θα ανακοινωθεί και το αναλυτικό πρόγραμμα των δωρεάν εργαστηρίων και παρουσιάσεων που θα λάβουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια της  έκθεσης, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Μεγάλος Διαγωνισμός Χειροτέχνικα!
Όπως κάθε φορά, η Χειροτέχνικα εξασφάλισε δώρα για τους φίλους της! Δηλώστε συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό στο www.xeirotexnika.gr και κερδίστε υλικά χειροτεχνίας, βιβλία, δωρεάν συμμετοχές σε σεμινάρια και πολλά άλλα. Ο διαγωνισμός ξεκινάει την 1η Οκτωβρίου.

Η διαδικασία συμμετοχής για τους εκθέτες συνεχίζεται μέχρι 15 Οκτωβρίου!
Επαγγελματίες που έχουν σχέση με το χειροποίητο (εργαστήρια, καταστήματα) και ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο www.xeirotexnika.gr

Περισσότερες Πληροφορίες: 

www.xeirotexnika.grwww.ftiaxto.gr/

www.facebook.com/ftiaxto/

https://www.facebook.com/events/1378845909017968/

Εκθέτες Χειροτέχνικα έως τώρα:

Ftiaxto eshop
Katopolyclay.gr
Κατάστημα Κληρονόμος
Konstantina Art
Craft Studio
Craftit
modistroula
Armos Hobbies
Erial
Ash in Art
Kangaroo
Clover
Decomagia
Kinitro
Powertex
Borsis by V&R L”ART TEXTILE
Athinarom
LaFee
Crafts and Paper
Orestis Craft Center
Πλαγγόνες σε κόσμο χάρτινο
Εκδόσεις ΙΩΝ
Karamitsios (HUSQVARNA)
Passion to Create
Εκδόσεις Ψύχαλος
Klotho.gr
ΜΟΛΟΚΟΤΟΣ
Πέτρα Ψαλίδι Χαρτί
Mardie
XAN

Leave a Reply