ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ 2015

Σου ανοίγει την όρεξη για δημιουργία…

Το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου υποδέχεται την μεγαλύτερη γιορτή της χειροτεχνίας και του “DIY” («φτιάξτο μόνος σου») την Παρασκευή 23, Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Οκτωβρίου.  Προσκαλούμε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά όλους τους λάτρεις του crafting, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες, να  συναντηθούν και να μοιραστούν από κοινού μοναδικές, πρωτότυπες ιδέες, τεχνικές και λύσεις.

Σε συνέχεια της περσινής ανταπόκρισης από το κοινό, η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει:

–    δυνατότητα αγοράς υλικών, εργαλείων, βιβλίων και εξοπλισμών για τις δημιουργίες σας
–    παρουσιάσεις νέων τεχνικών και ιδεών για κατασκευές
–    δυνατότητα συμμετοχής σε workshops
–    πληροφορίες για τις τελευταίες τάσεις στον χώρο του χειροποίητου καθώς και για τα μελλοντικά δρώμενα στην χειροτεχνία

Στο πλαίσιο της Χειροτέχνικα Αθήνας 2015 θα κάνει φέτος το ντεμπούτο της, η Heromakers. Πρόκειται για μια μικρή έκθεση καλλιτεχνών και δημιουργών που φτιάχνουν ιδιαίτερα χειροποίητα εικαστικά, διακοσμητικά ή και χρηστικά αντικείμενα. Στόχος της Heromakers είναι να αναδείξει τη δουλειά των δημιουργών αυτών σε ένα ευρύτερο κοινό και φυσικά να δώσει έμπνευση και δημιουργική διάθεση στους επισκέπτες της Χειροτέχνικα.

Οι επαγγελματίες του χώρου του χειροποίητου καλούνται να συμμετάσχουν με δικό τους περίπτερο και να διαθέσουν επί τόπου προς λιανική και χονδρική πώληση τα προϊόντα τους.

Είναι ιδιαίτερη χαρά μας που τα περίπτερα της Χειροτέχνικα φιλοξενούν μέχρι στιγμής τους: Afroditi’s Hobby, Aromalab, Art & Hobby, Carina, Crafts + Paper, Creativity, DecoMagia, Decorezerva, Decoupage shop, Delfino yarns/Plexis, Ftiaxto.gr, Galaxy import, Hello kids, Kangaroo, Karamitsios, Katopolyclay.gr, Kinitro, Klironomos, Konstantinart, L’ art textile, La-di-da, Lucas Xeirotexnima, Mardie, Maxicolour, Nadalis art, One stroke, Paco art center, Plectorium, Powertex, Silia’s Hobby, SKAG, Stolizo, The artware shop, Washitape, Workshop for family friends and fun, Γεωπονικό κέντρο Αθηνών, Εκδόσεις Ψυχάλου/ Εργάνη, Εργόχειρο 31 ΕΠΕ, Έριαλ, Ίων εκδόσεις, Κλωθώ, Μεταξωτά Σουφλίου Μπουρουλίτης, Παράδοση

Σας περιμένουμε για ένα δημιουργικό τριήμερο, για να ανταλλάξουμε γνώσεις και εμπειρίες· για να αναδείξουμε ακόμη μια φορά πως η Χειροτεχνία είναι τρόπος ζωής!

Η Χειροτέχνικα Αθήνας 2015 τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου.

Χειροτέχνικα 2015

Είσοδος ανοιχτή για το κοινό – Tιμή εισόδου 1 €

Χειροτέχνικα 2015

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την Χειροτέχνικα 2015, επισκεφτείτε το επίσημο site: www.xeirotexnika.gr

Η Χειροτέχνικα θα πραγματοποιηθεί και στη Θεσσαλονίκη από 20 έως 22 Νοεμβρίου στο Περίπτερο 16 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου (ΔΕΘ). Η Χειροτέχνικα διοργανώνεται με τη συνεργασία του ftiaxto.gr.

Leave a Reply