ΤΡΙΓΩΝΟΨΑΡΟΥΛΗ, ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΠΟΤΕ ΑΧΙΝΟ

Η Θεατρική Ομάδα Λωτοφάγοι και το Θέατρο Eliart παρουσιάζουν την καινούρια διαδραστική-θεατρική περιπέτεια του Τριγωνοψαρούλη με τίτλο «Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ..ΠΟΤΕ αχινό!» του Βαγγέλη Ηλιόπουλου,  κάθε Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι μέχρι και τις 15 Ιουνίου! Είναι η δέκατη χρονιά που οι Λωτοφάγοι έρχονται σε επαφή με το θέατρο για παιδιά, δημιουργώντας για ακόμη μια φορά, μια ευφάνταστη διαδραστική θεατρική παράσταση.
Ένας τελικός ψαροσφαίρου ενάντια στις διακρίσεις και τον ρατσισμό! 

Ο Αχινός, που δεν είναι παρά μεταμορφωμένος ο Άρης Ψαροφαγάκης, θέλει να διαλύσει τον βυθό σκορπώντας το μίσος. Μαθαίνει σε όλα τα ψάρια ψαρόσφαιρο. Ακόμη και ο Τριγωνοψαρούλης ενθουσιάζεται και τον εμπιστεύεται 3 φορές όταν του ζητά να διώξει όσα ψάρια δεν είναι “κανονικά”. Έτσι δήθεν θα παίξουν καλύτερα… Θα καταφέρει το διαφορετικό ψαράκι που όλοι αγαπούν να καταλάβει το σχέδιο του Αχινού και να βάλει γκολ… στο μίσος και στις διακρίσεις; Μήπως ο μεγάλος τελικός του ψαροσφαίρου είναι η ευκαιρία που ψάχνει ο ήρωας μας;

Πολλά χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου του, ο Τριγωνοψαρούλης συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία. Έχει καθιερωθεί ως ο πιο αγαπημένος Έλληνας λογοτεχνικός ήρωας. Τα βιβλία του που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πατάκη έχουν πουλήσει εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα και αποτελεί ένα ελληνικό εκδοτικό φαινόμενο, χάρη στην αγάπη των παιδιών. Λίγα λόγια για τον Τριγωνοψαρούλη και την νέα του περιπέτεια μπορείτε να δείτε και να ακούσετε από τον δημιουργό του Βαγγέλη Ηλιόπουλο.

Από Κυριακή 02 Φεβρουαρίου 2014 και κάθε Κυριακή στις 12:00 μ.μ. μέχρι τις 15 Ιουνίου (εξαιρούνται οι Κυριακές των εκλογών)

Διάρκεια Παράστασης: 60′
Τιμή εισιτηρίου: 7 €
Θέατρο: “Eliart”,  Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός
Μετρό: Κεραμεικός
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3477677 (18:00 – 21:00) & 697 08088764

AFISA_A3_TELIKO_26_01_14_page1

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Αθηνά Αρσένη
Συγγραφή Κειμένου: Βαγγέλης Ηλιόπουλος
Παίζουν: Νάντια Συρίου, Ευθύμης Γεωργόπουλος
Σκηνογραφία: Θεατρική Ομάδα Λωτοφάγοι
Ενδυματολογία: Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα
Βοηθός Παραγωγής, Φωτογραφία: Μαρία Νίτσου
Εικονογράφηση Αφίσας: Λήδα Βαρβαρούση
Κούκλες: Φιλική παραχώρηση Νέο Θέατρο Θεσσαλονίκης
Video Trailer: Γιάννης Αρσένης
Δημιουργικό: Φίλιππος Παππάς

3 Σχόλια

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 11 Μαρτίου, 2014
  2. ΕΥΑ ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ 29 Ιανουαρίου, 2014
  3. MARY GKOURA 28 Ιανουαρίου, 2014

Leave a Reply