ΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΒΙΒΛΙΑ|ΓΟΝΕΙΣ. ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.

Ο Joseph Knobel Freud δεν φέρει μόνο ένα επώνυμο ευρέως γνωστό, μιας και ο παππούς του, από την πλευρά της μητέρας του, ήταν πρώτος ξάδελφος του Σίγκμουντ Φρόιντ, φέρει και μια πληθώρα απαντήσεων μέσα σε ένα βιβλίο γραμμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κουράσει και κυρίως να μην αγχώσει τους γονείς!

Θέματα όπως «το παιδί μου δεν με υπακούει», «το παιδί μου δεν θέλει να φάει», «το παιδί μου έχει φοβίες», «το παιδί μου είναι πολύ επιθετικό», «το παιδί μου υφίσταται σχολικό εκφοβισμό», «το παιδί μου έμεινε στην ίδια τάξη», «το παιδί μου είναι υιοθετημένο» και άλλα πολλά, το ίδιο σημαντικά και καίρια, αποτελούν το κάθε ένα από ένα κεφάλαιο αυτού του σημαντικού βιβλίου!

Δεν πρόκειται για ένα βιβλίο συνταγών, αλλά για ένα βιβλίο που μπορεί να λειτουργήσει σαν εργαλείο, σκέψης και δημιουργικού προβληματισμού για τους γονείς!

Ο συγγραφέας , κλινικός ψυχολόγος και ψυχαναλυτής παιδιών, εφήβων και ενηλίκων (πάνω από τριάντα χρόνια) προσφέρει μια πυξίδα πολύ σημαντική  όπως λέει και ο ίδιος, που ελπίζω να σας βοηθήσει να βρείτε τον δρόμο σας στο θαυμαστό ταξίδι σας ως γονιών.

Το βιβλίο του Joseph Knobel Freud “Γονείς. Μια διαρκής πρόκληση” κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη.

Καλή σας ανάγνωση!

9789601658421-1000-1106821

Η Σουζάνα Παπαφάγου είναι κλινική ψυχολόγος, ομαδική- οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια. Θα τη βρείτε στο http://kaleidoskopiopsychis.blogspot.gr/ 

Leave a Reply