THE MEET MARKET SUNDAY FOR KIDS & FAMILIES ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΑΡΙΣΤΗ

The Meet Market Sunday for KidsΉταν τόσο ωραία την πρώτη φορά, οπότε οι άνθρωποι του The Meet Market σκέφτηκαν να το επαναλάβουν! Για αυτό ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους με το Κτήμα Αρίστη για μια πολύ ξεχωριστή Κυριακή για παιδιά, αυτή τη φορά στη φθινοπωρινή εκδοχή της. The Meet Market Sunday for Kids & Families!

TMM_01

TMM_02

TMM_03

Πάμε, λοιπόν, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις όμορφες εγκαταστάσεις του Κτήματος Αρίστη, που δεν υπερβάλλουμε όταν το περιγράφουμε σαν μια μικρή όαση μέσα στο αστικό τοπίο. Μια όαση η οποία βρίσκεται μόλις 5 λεπτά μακριά με τα πόδια από τη στάση του Μετρό Χαλάνδρι. Μπορείτε, φυσικά, να έρθετε με το αυτοκίνητό σας, γιατί υπάρχει αρκετός χώρος για πάρκινγκ! Όσοι βρεθούμε εκεί, θα ζήσουμε μια ημέρα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, γεμάτη εκπαιδευτικές δραστηριότητες που θα φέρουν εμάς και παιδιά μας πιο κοντά στη φύση και στην αφθονία που μας προσφέρει απλόχερα το φθινόπωρο.

TMM_04

TMM_05

TMM_06

Και προφανώς, θα μπορέσουμε να ενδώσουμε σε λίγο shopping therapy! Θα υπάρχουν 15 περίπτερα τοπικών και ανεξάρτητων ελληνικών επιχειρήσεων, με κατεύθυνση προς το παιδί και την οικογένεια, dj sets, νόστιμα και υγιεινά σνακ και κάθε λογής δραστηριότητες που θα μας απασχολούν δημιουργικά!

The Meet Market Sunday for Kids & Families: Μια γιορτή νομαδικής αγοράς για παιδιά και οικογένειες με τοπικά προϊόντα, διαδραστικά παιχνίδια, dj sets και θετική ενέργεια.

TMM_07

The Meet Market Sunday for Kids & Families! – Κτήμα Αρίστη

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Πλουτάρχου & Κέας, Χαλάνδρι 15234

11:00 – 19:00

Είσοδος Ελεύθερη

 sq_ktima_back

TMM_12LINEUP:

Kids Clothing & AccessoriesCow Makes MOO, Crafter Mama, House of Mint, κουμπί, Moonchild Kidswear, Papaki & maxum

Toys, Home Deco, Art & Paper GoodsEvi Renieri, Εργαστήριο 37, Mamuka Handcrafts, Vintage Lovers, YAZ

Mind, Body & Soul for the Familybee naturalles, euzinshop.gr, Le Votre Piree, Gourmet Life Kids
DJ LINEUP:

11:00 – 14:00: DJ Booth
14:00 – 16:00: Pipi Dee
16:00 – 18:00: Black Athena

TMM_11

Παιδικές Δραστηριότητες

12:00 – 13:30

Τίτλος: Τρώγεται μια ιστορία;

Απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 7 ετών

Ομάδα 12 ατόμων

Αντικείμενο: Τι γίνεται όταν τα παραμύθια συναντάνε το παιχνίδι και την μαγειρική; Οι lactus-pactus ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό βιωματικό εργαστήριο μέσα στον οποίο τα παιδιά εκφράζονται, συνεργάζονται, επικοινωνούν, απελευθερώνουν τη φαντασία τους και…. μαγειρεύουν! Με εργαλείο το θεατρικό παιχνίδι και τη μαγειρική τα παιδιά καλλιεργούν μια σειρά δεξιοτήτων που ενισχύουν την πνευματική και καλλιτεχνική ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους. Μέσα από παραμύθια, αυτοσχεδιασμούς, αισθητηριακά παιχνίδια και συνταγές μαγειρικής τα παιδιά ενεργοποιούν τη φαντασία τους, αναπτύσσουν τη ψυχοκινητική τους έκφραση και οξύνουν την κρίση τους.

14:00 – 15:30

Τίτλος: Αχ και να ήμουν μια μέρα κηπουρός!

Απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 10.

Ομάδα 15 ατόμων

Αντικείμενο: Ένα διαδραστικό εργαστήρι στο βιολογικό λαχανόκηπο του Κτήματος Αρίστη όπου οι μικροί μας επισκέπτες αναλαμβάνουν δράση και βοηθούν στις εποχιακές καλλιεργητικές εργασίες του κτήματος.Φροντίζουν τον λαχανόκηπο, φυτεύουν το δικό τους φυντάνι το οποίο και παίρνουν μαζί τους φεύγοντας οπότε επωμίζονται την ευθύνη για τη φροντίδα και το μεγάλωμά του, κάνοντας έτσι την αρχή για να αναπτύξουν μια σχέση αμοιβαιότητας με τη διατροφή τους.

16:00 – 17:00 και 17:00 – 18:00

Τίτλος: Ενδυνάμωση συνεργατικότητας και Παιχνίδια συντονισμού και επικοινωνίας

Απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 8 ετών

Ομάδα 20 ατόμων

Αντικείμενο: Μια σύγχρονη και σίγουρα διασκεδαστική αναβίωση των κοινωνικών και κλασικών παιχνιδιών που ενθουσιάζουν μέχρι και σήμερα τους μικρούς μας φίλους, όπως είναι η σκυταλοδρομία, η τσουβαλοδρομία και πολλά ακόμα δια δραστικά παιχνίδια, θα πραγματοποιηθεί στο Κτήμα Αρίστη. Τα παιδιά, θα δημιουργήσουν νέες μνήμες με φόντο το πράσινο, ενώ οι γονείς θα ανακαλέσουν τις δικές τους από την παιδική τους ηλικία. 

11:00 – 13:00, 13:30 – 15:00 και 16:00-18:00

Τίτλος Face Painting από την Σταματία Μαυρίκου

Αντικείμενο: Τα πρόσωπα των μικρών μας φίλων γίνονται καμβάς ζωγραφικής για πολύχρωμα σχέδια αγαπημένων θεμάτων με glitter κ πολλή φαντασία! Ζωγραφική προσώπου (face painting) για μικρούς αλλά και για μεγάλους, με αγάπη για τα παιδιά και την τέχνη. 

Δράσεις για μικρούς και μεγάλους

The Art of Braids από την Όλγα Ιωαννάκου
Τίτλος: Ελάτε να φτιάξουμε τα μαλλιά μας πλεξούδες με σχέδια
Κόστος/πλεξούδα 5€
11:00 – 18:00 

TMM_09

Πώς να έρθετε

Εάν έρχεστε από το Μετρό Αγίας Παρασκευής: Παίρνετε την οδό Μαρίας Πολυδούρη με κατεύθυνση προς βόρεια και στρίβετε δεξιά στην οδό Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια στρίβετε αριστερά στην οδό Φρίξου και στο τέλος του δρόμου δεξιά βρίσκεται η οδός Κέας. Στα 50 μέτρα αριστερά θα συναντήσετε το κτήμα.

Εάν έρχεστε από το μετρό του Χαλανδρίου: Προχωράτε κατά μήκος της οδού Δουκίσσης Πλακεντίας με κατεύθυνση προς Χαλάνδρι και στα 260 μέτρα δεξιά βρίσκετε την οδό Πλουτάρχου. Στα 200 μέτρα, στη συμβολή με την οδό Κέας, βρίσκεται το κτήμα.

Εάν έρχεστε με αυτοκίνητο: Προχωράτε στην οδό Παπανικολή κι αφού περάσετε την πλατεία Κένεντυ ακολουθώντας τη Δουκίσσης Πλακεντίας με κατεύθυνση προς Γέρακα, στον τρίτο δρόμο δεξιά βρίσκεται η οδός Κέας. Το Κτήμα Αρίστη βρίσκεται στη συμβολή της με την οδό Πλουτάρχου.

Για να προλάβετε να κλείσετε θέση στις Παιδικές Δράσεις, επικοινωνήστε με το Κτήμα Αρίστη!

Leave a Reply