Ο ΑΡΚΟΥΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΑΝΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Ο Αρκούδος και το πιάνοΤο Σάββατο 19 Μαΐου 2018, στις 12:00, οι εκδόσεις Μικρή Σελήνη και τα βιβλιοπωλεία Ευριπίδης προσκαλούν μικρούς και μεγάλους στην παρουσίαση του βιβλίου “Ο αρκούδος και το πιάνο”.

Ελάτε όλοι για να ξετυλίξουμε παρέα το κουβάρι της ιστορίας του αγαπημένου μας Αρκούδου μέσα από «αφηγηματικά κουτιά». Μαζί μας θα είναι και η «ηθική αυτουργός» αυτής της παρουσίασης, η Ελένη Γερουλάνου, αλλά και οι υπέροχες μελωδίες της Έλενα Χούντα που γράφτηκαν αποκλειστικά για αυτή την ιστορία!  

Για παιδιά από 4 ετών

Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης, Λ. Κηφισίας 310, Κηφισιά | Τ. 210 80 75 792

Ο Αρκούδος και το πιάνο

Λίγα λόγια για το βιβλίο “Ο Αρκούδος και το πιάνο”: Μια μέρα, μέσα στο δάσος, ένα μικρό αρκουδάκι ανακάλυψε κάτι που δεν είχε ξαναδεί ποτέ. “Τι είναι άραγε αυτό το παράξενο πράγμα;” σκέφτηκε. Και άπλωσε διστακτικά την πατούσα του για να το αγγίξει… Ο μικρός αρκούδος θα μάθει μόνος του να παίζει το πιάνο και κάποια στιγμή οι υπέροχες μελωδίες του θα φτάσουν στα αυτιά ενός κοριτσιού και του πατέρα της που έκαναν βόλτα στο δάσος. Αυτοί θα του μιλήσουν για τη μουσική, την μεγάλη πόλη και τα κονσέρτα που μπορεί να δώσει εκεί και τελικά θα τον πείσουν να τολμήσει το ταξίδι! Ο Αρκούδος θα γνωρίσει μεγάλη δόξα, θα δώσει συναυλίες, θα κερδίσει μουσικά βραβεία μέχρι που μια μέρα η νοσταλγία του για τους φίλους και το δάσος θα τον κάνουν να επιστρέψει. Και τότε θα ζήσει μια μεγάλη έκπληξη! Μια τρυφερή ιστορία γεμάτη πάθος για τη μουσική που δείχνει την αξία του να κυνηγά κανείς τα όνειρά του, την βαθιά ανακούφιση που νιώθει κανείς όταν έχει μαζί του τους φίλους και την οικογένειά του και την εφήμερη χαρά που προσφέρει η δόξα και η δημοσιότητα.

Leave a Reply