ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ STAR WARS ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο υποδέχεται το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016, στις 11:30 π.μ. μικρούς και μεγάλους σε μια αποκριάτικη εκδήλωση, με μεταμφιέσεις, χορό και παιχνίδι! Θέμα; Ο Πόλεμος των Άστρων! 

Πριν από πολύ καιρό, σ΄ έναν γαλαξία πολύ πολύ μακρινό… ξέσπασε ένας ολόκληρος πόλεμος! Μια ιστορία φοβερή, γεμάτη περιπέτεια και δράση, μια ιστορία με καλούς και -πολύ- κακούς! Οι ήρωες του Star Wars φτάνουν για λίγο στον πλανήτη Γη, αφήνουν τα φωτόσπαθα στην άκρη κι εμείς διασκεδάζουμε μαζί τους. Θα κατασκευάσουμε μάσκες, θα υποδυθούμε τους ήρωες και θα πρωταγωνιστήσουμε στον δικό μας Πόλεμο των Άστρων, παρέα με όλα τα βιβλία της σειράς! Εσύ θα το χάσεις;

Την εκδήλωση εμψυχώνει η Γεωργία Σουβατζή

Σκαϊγουόκερ, R2-D2, Γιόντα, C-3PO, Νταρθ Βέιντερ, φορέστε όλοι τις καλύτερες στολές σας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στον Πολυχώρο!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Πολυχώρος Μεταίχμιο
Ιπποκράτους 118, Αθήνα

Leave a Reply