Η ΚΑΚΙΑ ΜΑΓΙΣΣΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Η Κακιά Μάγισσα παραιτείταιΤα βιβλιοπωλεία ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους από 5 ετών σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο της Αλεξάνδρας Τσόλκα Η Κακιά Μάγισσα παραιτείται την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017, στις 6 μ.μ., στον Ευριπίδη στην Κηφισιά.

Η συγγραφέας Αλεξάνδρα Τσόλκα συζητά με τα παιδιά για το κακό, που πολλές φορές είναι απλά ένας ρόλος, τους φοβικούς ήρωες των παραμυθιών και πόσο αγαπημένοι μπορεί να είναι, αλλά και τους μεγάλους παραμυθάδες γιατί η φαντασία τους μας ταξιδεύει παντού.

Η Κακιά Μάγισσα παραιτείται

Η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου και ο σεναριογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Αποστόλου βοηθάνε τους κακούς ήρωες να γίνουν αγαπητοί και να δείξουν την καλοσύνη τους, ενώ η μικρή Μαρία είναι η φωνή της Κάκιας της κακιάς μάγισσας! Τραγούδια και μουσικές μόνο καλοσύνης θα μας χαρίσει η Θάλεια Μουτοπούλου γιατί ε, η καλή κακία θέλει και το γλεντάκι της!

Λίγα λόγια για το βιβλίο “Η Κακιά Μάγισσα παραιτείται”: Η Κάκια δουλεύει τα καλοκαίρια ως η Κακιά Μάγισσα των παραμυθιών. Όταν τελειώνει τη δουλειά της χτυπάει την κάρτα της, βγάζει το μακιγιάζ και επιστρέφει στο σπίτι της. Η Κάκια αγαπάει πολύ τα παιδιά αλλά, όταν έψαχνε για δουλειά, ο μόνος ρόλος που είχε απομείνει, επειδή δεν τον ήθελε κανένας άλλος, ήταν αυτός της Κακιάς Μάγισσας… Στενοχωριόταν όμως που τρόμαζε τα παιδιά, που έπρεπε να είναι και κακιά αλλά και κακάσχημη, εκείνη που ήταν στ’ αλήθεια μια κοκέτα, και επιπλέον δεν της άρεσε να φοράει μαύρα. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα δεν είχε πολλή δουλειά, γιατί στα καινούρια παραμύθια δεν υπήρχαν Κακιές Μάγισσες. Για όλα αυτά αποφάσισε να μιλήσει στους συναδέλφους της, στη συνάντηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Παραμυθιών!

Ευριπίδης στην Κηφισιά
Λ. Κηφισίας 310

Leave a Reply