ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ. ΠΑΡΑΜΥΘΟΪΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΥΠΗΣ

Κάθε Σαββατοκύριακο, το Μουσείο Συναισθημάτων, υποδέχεται τους μικρούς και τους μεγάλους επισκέπτες στη διαδραστική έκθεση «Γεια σου κύριε Φόβε!», που βοηθάει να αντιμετωπίσουμε το φόβο, μικροί και μεγάλοι μαζί, μέσα από το παιχνίδι με τα εκθέματα! Και μετά ακολουθεί εκπαιδευτικό εργαστήριο!

Ημερομηνίες για το ελεύθερο κοινό: κάθε Σαββατοκύριακο
Ηλικίες: ενήλικες και παιδιά 4 έως και 12 χρονών
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 10 π.μ. έως 1 μ.μ.
Είσοδος στην έκθεση: 4 ευρώ

ΠΑΡΑΜΥΘΟΪΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΥΠΗΣ

Μετά τη λειτουργία της διαδραστικής έκθεσης του Μουσείου, ξεκινάει στη 1 το μεσημέρι ένα εργαστήρι σχεδιασμένο για να συμμετέχουν ενήλικες και παιδιά μαζί!  «Παραμυθοϊστορίες της Χαράς και της Λύπης!»

Λίγα λόγια για το εργαστήρι«Κάθε πότε χτυπά το ρολόι της Χαράς;! Τι είναι αυτό που το κρατά καλοκουρδισμένο; Είναι το ίδιο για τον κάθε ένα μας; Είναι το ίδιο κάθε φορά; Μπορεί η χαρά να ξεχαστεί; Μαθαίνεται; Η αξία της λύπης στην προσωπική αναζήτηση… της χαράς;! Κουδουνίζει μόνη της η χαρά ή θέλει και παρέα;»

Απάντηση θα δώσει ο κάθε ένας, μέσα από τη διάδραση με την παραμυθοϊστορία, σε ένα κόσμο μακρινό, σε ένα κόσμο ασφαλή, σε ένα κόσμο μαγικό, εκεί όπου ότι κι αν χαθεί μπορεί ξανά να κερδηθεί. Ένα σύμβολο είναι η αρχή της διαδρομής στην καθημερινή ζωή!

Ημερομηνίες: Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015
Ηλικίες: ενήλικες και παιδιά 5 – 12 ετών
Ώρα: 1μ.μ. έως 2μ.μ.
Είσοδος εργαστηρίου: 8 ευρώ (στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση του μουσείου)

ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
ΚΑΡΑΤΖΑ 7, 11741 ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥΤΗΛ 210 9218329 | ΦΑΞ 210 9218323 
E-MAIL info@mce.gr | URL  www.mce.gr  

Leave a Reply